Radlana Radlana komentáře u knih

☰ menu

Jako můry za světlem Jako můry za světlem Viktorie Veselá

kniha mě celkem chytla, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Úplně jsem se divila a běhal mi mráz po zádech z toho, jak dokáže ženský zblbnout a zmanipulovat jeden egoistický psychopat, který si jen pohrává s jejich city, ubližuje jim, ničí životy a velmi ho to baví.Konec byl takový nijaký, otevřený, spíš jsem čekala že se mu to zlé vrátí...

27.02.2016 4 z 5


Deník Gréty Kaiserové Deník Gréty Kaiserové Klára Janečková

Další úchvatná kniha od mé oblíbené autorky, přečtená jedním dechem. Díky tomu, že Turecko i mentalitu obyvatel této země jsem měla možnost poznat díky své práci, tak pro mě byla kniha ještě o to zajímavější. Připomíná mi trochu postavami i tragickým koncem knihu Osudová posedlost.

24.01.2016 5 z 5


...a muž ti vládnout bude ...a muž ti vládnout bude Milena Tomešová

Smutná, výborná kniha, je dobře popsána bezmoc a beznaděj oběti domácího násilí, pokud je agresor vlivná osobnost a navíc ještě státní zástupce.

30.03.2015


Osudová posedlost Osudová posedlost Klára Janečková

Kniha se mi moc líbila, četla jsem jí několikrát. Je to o střetu dvou rozdílných kultur, ale myslím že kdyby se hlavní hrdinka chovala lépe, mohla se mít jako královna. Ale dopadla bohužel jak si zasloužila..

11.12.2014 5 z 5


Sny ukryté v závoji Sny ukryté v závoji Francesca Marciano

Kniha mě moc nechytila, až pobyt v Afgánistánu a konec byl zajímavý...

09.12.2014 3 z 5


Uvězněna v rodné zemi Uvězněna v rodné zemi Katja Schneidt

Knížka se mi moc líbila, přesně ukazuje na to jak se po čase mění vztah s muslimem, od úžasného namlouvání až po tvrdý život plný násilí. Nemusí to být vždy, ale měla by si to přečíst každá slečna, která do takového vztahu jde.

02.12.2014 5 z 5