Jako můry za světlem

Jako můry za světlem https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/246159/mid_jako-mury-za-svetlem-246159.jpg 3 26 6

Jolana, Vilemína, Irma, Pavlínka, každá je jiná povahou, inteligencí i vzhledem. Neměly by nic společného, kdyby nenarazily na muže, který převrátil jejich život vzhůru nohama. Tím je charismatický a dobře situovaný Viktor. Zpočátku je okouzlí šarmem a pozorností, ale každá pak zjistí, že se zapletla s despotou, jehož zajímají převážně sadistické praktiky a ponižování.... celý text

Přidat komentář

Šárka5875
13.03.2017 2 z 5

Na knížku jsem byla celkem zvědavá, zároveň jsem z ní měla trochu obavy díky nízkému hodnocení. A bohužel se obavy naplnily. Přestože se kniha četla velmi lehce, nijak zvlášť mě nebavila. Viktor je naprosto odporná postava, ale aby takovou mohl být, někdo mu to musí umožňovat. A bohužel naše hlavní hrdinky mu to opravdu umožňují a servírují se mu na zlatém podnose. Jsou opravdu tak neskutečně hloupé? Přece ani láska ani zamilovanost nemůže být natolik slepá. Nebo snad ano? Nedokážu si představit, že bych sebou nechala tak manipulovat a zametat jen z čiré lásky. Copak je ten člověk démon s nadpřirozenými schopnostmi? To nepoznaly, že je to jen obyčejný děvkař s okouzlující tvářičkou? A to nemluvím o jeho sadistických praktikách. Prostě za mě ne. Nelíbil se mi ani styl psaní. Když už autorka zabrousila do tak ošemetného námětu, mohla ho víc propracovat, dát tomu opravdový punc psychologického románu. Beru, že je to prvotina, ale i prvotiny jsem už četla mnohem zdařilejší.
Nevím, jestli knihu doporučit. Pokud máte chuť poznat čtyři neskutečně hloupé, zabedněné, naivní, přesto dospělé ženy, tak si ji přečtěte a utvořte vlastní názor.

Ester71
12.01.2017 5 z 5

Opravdu jako můry za světlem. Přestože vědí, že se popálí, stále je nebezpečné světlo láká a zraňuje.. Je až neuvěřitelné, jak se dokáže člověk ponížit.
Pro mě hodně emotivní příběhy žen, které se o charismatickou lampu, která na první pohled vypadá tak mile a bezpečně, spálí tak, že jim po zbytek života zůstanou jizvy..


Janca51
22.05.2016 1 z 5

Právě jsem knížku odložila, nedočtu ji. Tolik naivek v jedné knížce....

sabca
10.04.2016 3 z 5

Kniha mě zklamala. Přesně jak Livana jsem chtěla knihu odložit. Jelikož jsem byla zvědavá na konec, knihu jsem dočetla, ale kdybych jí odložila hned, vůbec nic by se nestalo.

Radlana
27.02.2016 4 z 5

kniha mě celkem chytla, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Úplně jsem se divila a běhal mi mráz po zádech z toho, jak dokáže ženský zblbnout a zmanipulovat jeden egoistický psychopat, který si jen pohrává s jejich city, ubližuje jim, ničí životy a velmi ho to baví.Konec byl takový nijaký, otevřený, spíš jsem čekala že se mu to zlé vrátí...

livana
16.09.2015 4 z 5

tolik najivních slečinek v jedné knize se hned tak nevidí respektive nečte. V polovině jsem s knihou chtěla seknout, ale zvědavost mě přemohla a dočetla jsem .
Nakonec bych knihu doporučila.

Autorovy další knížky

2015  60%Jako můry za světlem
2016  41%Sázka na mizeru

Kniha Jako můry za světlem je v

Přečtených32x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených1x
Knihotéce33x
Chystám se číst6x