Princess-03 Princess-03 komentáře u knih

☰ menu

Život na ostro Život na ostro Lenka Lanczová

Opět moc pěkná knížka od paní Lenky, ale tajně jsem doufala v trochu jiný konec.. Doufala jsem, že se nakonec Veronika s Tiborem k sobě vrátí, ale kdo ví ten konec zůstal tak trochu otevřený takže pořád můžu doufat i když je mi jasné, že to tak asi není :)

04.01.2015


Stříbrné stíny Stříbrné stíny Richelle Mead

Opět skvělý díl této knižní série.. Chvílemi se zdálo, že Adrian své pátrání po Sydney vzdává ale pak to nabralo na obrátkách a začalo to být napínavé.. Samozřejmě, když už se zdá, že vše dobře dopadlo, přijde nějaké to ale.. Těším se na poslední díl a věřím, že stejně jako všechny ostatní knižní série této skvělé spisovatelky, vše skončí happyendem..

29.12.2014 5 z 5


Odhalená Odhalená Kristin Cast

Dost jsem se na knihu těšila i když jsem se docela bála abych si vůbec pamatovala děj a postavy z předchozích dílů, protože už je to přeci jen nějaká doba co jsem četla 10.díl.. Kniha nezklamala dobře se čte, zajímavý děj i když některé části, konkrétně ty o Neferet, mě chvílemi moc nebavili.. Akorát mě štve, že kniha opět končí nedokončená a pokud vyjde další díl tak to bude zas určitě za dlouho..

21.06.2014


Kořeny Kořeny Andrea R. Cremer

Bylo to docela zajímavé po takové době číst pokračování.. Docela už jsem vypadla z děje, takže jsem si musela připomínat některé postavy a předchozí děj. Přesto, že kniha vyšla až po dvou letech se mi líbila a četla se dobře. Děj už se tentokrát netočí kolem Cally a Shaye, ale odehrává se hlavně v prostředí Hledačů.. Jelikož kniha končí vlastně nedokončená, tak doufám, že se dočkáme ještě dalšího pokračování.

02.06.2014


Nádherné bytosti Nádherné bytosti Kami Garcia

Přesně jak už tady bylo několikrát zmíněno kniha je pěkná i ten příběh a líbí se mi i ty vedlejší příběhy ostatních postav,ale na můj vkus je to až moc zdlouhavé někdy jsou tam úplně zbytečné pasáže, které kdyby se vynechali mohla by být kniha kratší a lépe se číst. Také ten jazyk Ammy to je hrůza :D ale kniha je opravdu pěkná a doporučuji

24.04.2014


Most do Země lásky Most do Země lásky Lenka Lanczová

Jedna z prvních knížek kterou jsem od paní Lanczové četla a také jenda z mých nejoblíbenějších knih vůbec

28.08.2011 5 z 5


Lucky Luk II. Lucky Luk II. Lenka Lanczová

Naprosto souhlasím s Evičkou je to krásná kniha jak první tak i druhý díl a navíc myslim že je to příběh který se může stát komukoliv

28.08.2011