PPxy PPxy komentáře u knih

☰ menu

Reminiscencie Reminiscencie Dominik Dán

Je mi 76 a mám problém se čtením, takže většinou sháním audioknihy. Dost si jich půjčuji v knihovně, ale i na síti se jich najde dost a dost Takže tento titul jsem si právě poslechl! Navíc mám slovenštinu rád, protože jako mlaďoch jsem přečetl spousku slovenských knih (SMENA vydávala tituly, které si u NÁS vydavatelé netroufli dát do tisku). A když navíc je dobrý i rétor, pak je to lepší než četba
A tak se přidávám k těm, kteří tomuto titulu dali 5*, protože i já ho pokládám asi za nejlepší, protože si už moc nepamatuji na ty ostatní tituly, které jsem také všechny odposlechl.

25.06.2023 5 z 5


Betonová blondýna Betonová blondýna Michael Connelly

Ahoj čef! Podle komentářů to vypadá, že jsi četl jak Dvanáctou oběť, tak i Betonovou blondýnu. Poradil bys mně, který překlad je lepší, neb obě knihy jsou v pořadí 3. v sérii? Nechci si pořizovat obě
Předem dík

31.05.2023


Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Poslouchal jsem audioknihu, neb mám potíže se čtením. Je mi 75 a myslím, že autor postihl téměř vše, co se mi v průběhu těch let přihodilo – vyřčená slova a okamžité uvědomění toho, že to bylo neodpustitelné, udělání špatných rozhodnutí, ať už z frajeřiny nebo hloupoučké hrdosti. A mohl bych pokračovat. Myslím, že ti hodně mladí to až tak nebudou chápat, to se prostě musí prožít a dodatečně si to přiznat… Moc a moc děkuji autorovi za tuto nádhernou knihu!

05.04.2022 5 z 5


Na křídlech orla Na křídlech orla Simon Scarrow

Tak jsem si to půjčil v knihovně, pustil se do čtení, abych po chvíli zjistil, že už jsem to četl… Jo, četl, ale jako Pod znakem orla!
Nečtu všechny komentáře, takže nevím, zda už na to upozornil někdo jiný.

14.04.2018