PPxy PPxy diskuze

☰ menu

Vzhled stránek DK

Hmm, jak tak koukám, tak Databaze vůbec nebere ohled na své příznivce a jejich přání. Přitom sama "žebrá" o hlas. Navíc další podpásovka. Citáty se zobrazí pouze po přihlášení. No fuj! Žeby KGB?!? Asi tu brzy skončím… :-(

28.09.2019


Vzhled stránek DK

Abych se přiznal, tam mi přijde Databáze knih horší a horší...
1. Zbytečné zahlcování stránky informacemi, které v dané chvíli nepožaduji! Např. Krátký popis knih. Pokud to budu chtít, tak si klepnu na titul!
2. Vadí mi i tlačítka Přidat do mých knih, Koupit a koupit eknihu. Opět by to mohlo být až u knihy, na jejíž titul si klepnu (pro světáky KLIKNU!).
3. Pokud jde o série. Klepnu na název série, podívám se, jaké knihy obsahuje a ejhle, je tam i kniha od téhož autora, ale v přehledu knih není uvedena! A naopak, jsou séerie, v nichž ani u jedné knihy není uveden dotyčný autor.
4. Navíc se nyní dole zobrazuje nabídka jako populární autoři či tak něco podobného. Opět mě to vadí. Na to by mi stačil jen odkaz v postranní nabídce.

Celkově: Po klepnutí na knihy, což mě nejvíce zajímá, my mohl být zobrazem pouze abecedně uspořádaný řádkový seznam s názvem a rokem posledního vydání. Všechny ostatní informace, jako obálka, první vydání, popis knihy, zda ji koupit atp. až po klepnutí na titul.

23.09.2019