OKOK OKOK komentáře u knih

☰ menu

Vzestup Vzestup Kiersten White

Tady mi na pět hvězd možná trošku něco chybělo, snad že jsme se jakoby neposunuly dál? Nevím. Ale musím říct, že je to pořád skvělá a epická jízda. A fakt jsem si oblíbila Ladu. Konečně silná hrdinka a reálná! Svým způsobem krutá, ale pořád lidská. Pro svou zem je ochotná si vyrvat srdce z těla... Velká škoda, že tahle kniha vyšla v CooBoo. Nic proti němu nemám, ale přece jen vydává spíše romanťárny a jejich čtenáři primárně tohle vyžadují, mám pocit. Když to tam není, tak to není dost dobré. Kdyby tahle série vyšla v jiném nakladatelství, věřím, že by měla obrovský úspěch, tak to míjí svou cílovou skupinu, která by tuhle epickou jízdu ocenila.

28.11.2020 4 z 5


Temnota Temnota Kiersten White

Kdo nečeká romantiku ve stylu Maasové, bude spokojen. Tohle je epická jízda a do konceptu nakladatelství CooBoo, kdy vydávají prostě romantické fantasy, to moc nezapadá. A díky tomu asi dost míjí lidi, kteří by knihu ocenili. Krásna, epická fantasy s naprosto úžasnou hrdinkou!

28.11.2020 5 z 5


Zelený jezdec Zelený jezdec Kristen Britain

Podle mě povedená fantasy, hrdinka mi sedla a příběh pěkně odsýpal. Navíc jsem si ji koupila za pár korun, takže já jsem spokojená.

12.11.2020 5 z 5


Sedm smrtí Evelyn Hardcastlové Sedm smrtí Evelyn Hardcastlové Stuart Turton

Super čtení, napínavé a tajemné... Jen pravda, že ten konec se moc nepovedl. Chápu, co tím autor chtěl říct, ovšem tohle by zasloužilo mnohem lepší ukončení. Jinak by to bylo na pět.

12.11.2020