Neloušek Neloušek komentáře u knih

☰ menu

Ztracené dny Ztracené dny Robert Reger

Když jsem si tuto knihu přečetla, byla jsem ráda, že jsem tak učinila. Velmi se mi líbilo originální zpracování formou deníku, samostatného textu a rozhovorů. Knížka mě sice ze začátku trochu nudila, ale poté už jsem ji nemohla přestat číst, protože se hlavní hrdinka Emily, která je samotářka, začala kamarádit s jedním chlapcem. Jenže Emily pracuje na tajných vědeckých pokusech, které nikdo nesmí vidět. Poté vytvoří svoje identické dvojče, které má stejné myšlení jako ona sama. Jenže to se nemusí být vždy výhoda....
Dávám čtyři a půl hvězdičky, protože Emily někdy až moc dlouho rozebírá svoje vědecké pokusy, ale třeba já už jsem byla zvědavá, co se stane jako další.

01.05.2018 4 z 5


Harry Potter 1–7 (box) – Sedm let v Bradavicích Harry Potter 1–7 (box) – Sedm let v Bradavicích J. K. Rowling (p)

Úplně nádherná série knih! Titulní stany jsou velmi povedené :))

11.03.2018


Kuky se vrací Kuky se vrací Jan Svěrák

Knihu jsem četla ve třinácti letech, a myslím, že tato knížka je spíše pro mladší děti. Knihu jsem dostala v 8mi letech ke svátku a k ní i plyšáka Kukyho. Moc se mi líbila, četla jsem ji asi pětkrát za sebou. Kukyho jsem nosila vždy u sebe. Ale teď už mě moc nenadchla, i když děj je zajímavý. Spíše doporučuji mladším dětem.

25.01.2018


Muž, který sázel stromy Muž, který sázel stromy Jean Giono

Kniha s ponaučením a neuvěřitelnou prací člověka, který se nadřel celý svůj život, aby se lidem dobře žilo a aby byl kraj hezčí. Velmi hezky napsané.

01.06.2017 5 z 5


Dobrodružství kapitána Žvanilkina Dobrodružství kapitána Žvanilkina Andrej Sergejevič Někrasov

Knížka me bavila, jsou tam vtipné scénky. Moc pěkná knížka. :)

18.05.2017