Monika.smile Monika.smile komentáře u knih

☰ menu

Prázdné místo Prázdné místo J. K. Rowling (p)

Trochu mi trvalo, než jsem se začetla. V druhé polovině knížky to už bylo lepší a děj se trochu zrychlil. Nejlépe čtivé byly části s teenagery.
Jak už tu někdo v komentářích psal něco podobného, ze začátku bylo matoucí hodně postav, poté to byla dost dlouhou dobu nuda a na konci knížky se toho stalo tolik, jako za předchozích 400 stran ne.

12.06.2023 3 z 5


Letuška z economy aneb Co na Instagramu neuvidíte Letuška z economy aneb Co na Instagramu neuvidíte Petra Jirglová

Knížka se mi líbila, ale znovu ji číst nebudu. Bylo to rychlé a odpočinkové čtení na jeden den. Asi jsem čekala trochu více momentů z paluby letadla, s pasažéry, trapasy, vtipné historky. Těch v knížce bylo dle mě málo, autorka toho mohla nabídnout trochu více.

12.06.2023 3 z 5


Milostné pletky Nathaniela P. Milostné pletky Nathaniela P. Adelle Waldman

Špatné, nudné. Slova na obálce knihy slibují "Odvážné, chytlavé a strašně, strašně vtipné...", při čtení této knihy jsem se vyloženě nudila. Jako vtipná mi nepřišla ani jedna z mnoha pasáží knihy. Možná jen nechápu tento styl humoru. Očekávala jsem trochu něco jiného.

13.07.2018 1 z 5


Saturnin Saturnin Zdeněk Jirotka

Knížka, kterou čtu vždy v létě na dovolené. Knížka, ke které se vždy ráda vracím. Knížka, kterou čtu vždy s láskou a s úsměvem. Vždy se ráda k románu Zdeňka Jirotky vracím, teta Kateřina a její průpovídky jsou nezapomenutelné.

03.09.2016 5 z 5