Monika_P Monika_P komentáře u knih

☰ menu

Divoké básničky Divoké básničky Alena Müllerová

Divoké básničky je kouzelná, zábavná a chytrá knížka. Básničky jsem sledovala každý týden na Facebooku, ale možnost listovat knížkou je o hodně lepší.
V době, kdy děti nečtou téměř nic, natož poezii, je takováto knížka čirou radostí a možností, jak malé čtenáře ke čtení přivést. Už se těším, až ji budu číst se svým malým synovcem a budeme se spolu skvěle bavit.

07.10.2023 5 z 5


Nedělní chvilka fejsbukové poezie Nedělní chvilka fejsbukové poezie Alena Müllerová

Brala jsem tu knížku do ruky s drobnou nedůvěrou, je taková nenápadná. Ale úplně mě dostala. I když jsou třeba některé básničky staršího data, jsou tak neuvěřitelně aktuální. V každé jde o něco, co člověk zná a když si přečte Alenčin pohled, tak má chuť o té věci přemýšlet ještě z dalších úhlů. Přesně to, co od poezie očekávám. A navíc je tam spousta hravosti a vtipu. Zkrátka bezva čtení, doporučuji a děkuji!

26.06.2019


Muž ve střídavé péči Muž ve střídavé péči Alena Müllerová

Na knížku jsem byla opravdu zvědavá! Ten název! Je absolutně dokonalý! Marketingový, vševypovídající…. zkrátka, jaký má název knížky být. Ten se Alenko opravdu povedl! Moc gratuluju!
Knížka pro mne představuje vlastně nesmírně zajímavou výpověď. Člověk si při čtení uvědomí, jak křehké jsou některé hranice a dostane jasný impulz, aby si přerovnal životní priority. I když to asi není primární linie příběhu, vážná nehoda dítěte prostě každou matkou otřese. A takových momentů je v knížce na přemýšlení až dost. Takže díky!

14.06.2016