Miselka666 Miselka666 komentáře u knih

☰ menu

Můj život po životě Můj život po životě Michal Viewegh

Já bych chtěla jen dodat, že mě docela popichují některé komentáře lidí, kteří knihu odsuzují. Zkuste si napsat knihu,či deník ve stavu, kdy během 15 minut zapomenete, zda jste si vzali prášky nebo ne apod. Myslím si, že je to zpověď jeho pocitů, a pokud se to někomu nelíbí-hned v úvodu je na kvalitu knihy ,,upozorňováno"...

Myslím si, že povrchní je ten, který knihu nedokáže pochopit z lidského hlediska-jako že se autor zpovídá ze svých pocitů méněcennosti a ztráty osobnosti, že odhaluje i své intimnosti. Tato kniha je deník a proto nevidím důvod pro nějaké komentáře,co by tam ne/mělo být-autor píše to, co cítí...

Vy byste si do deníku psali poznámky podle nějakých platných pravidel psaní,uvažovali byste co ve Vašem deníků má či nemá dle pravidel být?

15.12.2013 5 z 5


Andělé všedního dne Andělé všedního dne Michal Viewegh

Absolutně super,bez debat! Poutavý příběh,pokud se člověk hned na začátku dobře zorientuje v postavách,potom není nijak zmatený a vše chápe. A konec je dost překvapivý-alespoň pro mě :)

18.11.2013 5 z 5


Můj život po životě Můj život po životě Michal Viewegh

Knihu jsem přečetla běhěm jednoho dne. Totálně mě pohltila,ale to asi proto,že jsem fanda pana Viewegha a zajímá mě, jak to s ním teď vypadá a jak se cítí. Kniha je vhodná pro podobné fandy,ale myslím,že by se líbila i ostatním čtenářům,kteří se chtějí vcítit do člověka po takovém těžkém zákroku jako je operace prasklé aorty. Pro mě to bylo dojemné čtení,možná díky mrtvici v rodině jsme se dokázala vcítit do pocitů autora-jeho zmatenosti a zapomínání. Zvláštní je, že ač je kniha odrazem smutné reality stavu pana Viewegha,dost jsem se i nasmála a pravdou je,že metafory pan Viewegh nezapomněl a jeho styl se ani vlivem nemoci nijak nezměnil. Kniha mě vzala za srdce...

Přeji mu pevné nervy, aby ten tlak ustál a věřil,že to bude lepší,ikdyž ne za měsíc či dva. Je mi líto toho co se stalo,ale co tě nezabije,to tě posílí! Držím pěsti!

18.11.2013 5 z 5


Mamma mia! - Na mateřské s trojčaty Mamma mia! - Na mateřské s trojčaty Jackie Clune

Moje první kniha od této autorky,a byla super. Zasmála jsem se v průbehu čtení nespočítaně a dokonale si dokázala představit,jak vypadá taková mateřská strojčaty,jelikož jsme sama matkou na MD. Neívm,jak by ji hodnotily nerodičky,já jako rodička jsem chápala všechny narážky a pocity autorky při průběhu těhotenství. Byla jsem překvapená jakým stylem se chovají Dr. v zahraničí k takovým vícerodičkám. Kniha se mi líbila a jetě jednou po ní určitě sáhnu.

18.11.2013 5 z 5


Báječná léta pod psa Báječná léta pod psa Michal Viewegh

Pro mě je to The best of Viewegh :) Knížku miluju,je od prvních stran až do konce humorná a při každém dalším čtení čtu víc a víc mezi řádky. Popisuje jak fádní a nesmyslná byla doba komunistů,prostě super.

18.11.2013 5 z 5