MichalH30 MichalH30 komentáře u knih

☰ menu

Družina mrtvého Družina mrtvého Pavel Korněv

Je mi líto, ale cela trilogie je hrozná. Snažím se najít nějakou pozitivní věc...ne nenašel jsem. 3 knihy zabíjení, žádné propracované charaktery, žádné questy.. bylo tam něco originálního? Možná začátek prvního dílu, ale pak to bylo jen kopírování jiných litrpg/fantasy :( Chaos, Temnota, Světlo...kostený drak? To jako vážně? Komerčně napsáný kryptofašistický buržoazní škvár! Nikomu nedoporučuji, tuhle trilogii si nechte ujít, o nic nepříjdete.

31.05.2020 odpad!


Království mrtvých Království mrtvých Pavel Korněv

Mno nic moc, ale co bych chtel za 199kc :D
Pribeh je zmateny, postavy nezajimave, herni svet neni dostatecne popsany... at se nato divam jak chci, tak John neni ve svete MMORPG, ale hraje adventuru Assassins creed :( neni to o rasach, povolanich, skillech... je to jenom plizeni, maskovani, zabijeni.
Kdyz uz jsem se do toho pustil, tak prelouskam i treti dil, ale znova uz to cist nebudu a poslu to zase dal.

12.04.2020 2 z 5


Mrtvý lotr Mrtvý lotr Pavel Korněv

Čekal jsem víc. Opravdu. Bohužel Cesta šamana nasadila laťku moc vysoko a Mrtvý lotr se k ní ani nepřiblížil. Na druhou stranu knihu hodnotím líp než Jiný svět (to bylo utrpení číst, skončil jsem u druhého dílu..). Mrtvý lotr je 90% zabíjení. Z jednoho boje do druhého, žádné zajímavé postavy, questy navazují jeden na druhý... Johnovi se podaří na co šáhne, vždycky mu dropne co potřebuje. Z jeho původně zombie-mob postavičky se stal OP sh*t, kterého nezastaví přesila, ani "miniboss". Z knihy jsem měl pocit, že autor jen využil vlnu LitRPG a rychle sesmolil příběh, který ale nemá hlavu ani patu a je postavený jen na akci a zabíjení.

Přemýšlím, jestli se pustit do zbývajících dílů, nebo to vzdát už teď :(

Ve srovnání: Cesta šamana 4/5*, Mrvý lotr 2/5* a Hraju, abych žil 0/5*

29.03.2020 2 z 5


Válka klanů Válka klanů V. Mahaněnko (p)

Hrozné :( První díl byl super, klasické začátky v MMORPG světě. Ale každý další díl byl jen horší. Zbytečná byrokracie, zbytečné questy, zbytečná zápletka v "reálu" a ještě blbější zápletka se šachovnicí. Celá série sedmi knih nemá ani hlavu ani patu...Přečetl jsem 1-6 dvakrát, abych si to vše dal do kontextu. Čekal jsem, že to v posledním díle nějak šikovně uzavře, ale zase jen rozvedl spoustu dějových cestiček. Desítky postav, které neměly dokončený svůj příběh! Snad v každé knize je nesmyslně chaotický konec! První dva díly bych doporučil s čistým svědomím, možná tak ještě třetí, ale 4,5,6,7 byly velké zklamání, mohla to být krásná série :(

04.09.2019 odpad!