martin6744 martin6744 komentáře u knih

☰ menu

Masomlejn I Masomlejn I Petr Nacházel

Opravdu hustá jízda, dopručuji před tímto projet všechny Poutníky, s kterými se to (velmi volně) prolíná. Poutníkem jsem taky objevil Petra Nacházela a nestačil žasnout nad brutalitou, ovšem propracovanost dalších děl mě totálně chytla a projel jsem všechno co napsal. Každá kniha mě doslova přikovala a neproložil jsem to jiným autorem a sjel ho komplet. Nevím proč pan Nacházel přestal psát další knihy, chápu že dosavadní tvorba díky sem tam brutální nekorektnosti nebyla možná nejspíše vydat papírově, ale každá z jeho knih mě naprosto dostala. Snad (pokud je naživu - žádné info jsem o něm na netu nenašel) se ke psaní vrátí, a či snad pokud píše pod jiným pseudonymem, rád bych pokračoval ve čtení, protože je to fak jako droga..:)) Za mě génius - díky za chvíle u vašich knih!

12.09.2023 5 z 5


Útok ze vzduchu Útok ze vzduchu Frank Rehfeld

Za mě více než důstojné pokračování prvních tří dílů od Hohlbeina, dokonce bych řekl, že i napínavější, zkrátka napnutí až k prasknutí, líbí se mi, že se zde rýsuje obrovská záhada, která se nedá jen tak vysvětlit, a nutí číst dál a dál...:) Jsem zpocenej, jak tohle dopadne a jestli se to všechno stihne!!??:))

20.01.2017 5 z 5


Panika v Las Vegas Panika v Las Vegas Wolfgang Hohlbein

Rozjíždí se to čím dál víc, čím dál brutálnějc, přesně to co chcete a čekáte, to taky dostanete a sotva se z toho nářezu vzpamatujete!:) Tohle bude doufám jednou natočený v kině s novodobýma trikama!:) Masakr!!!:)

10.01.2017 5 z 5


Návrat dinosaurů Návrat dinosaurů Wolfgang Hohlbein

Jako mladej jsem timhle těžce opovrhoval, když jsem v ´93 kolem toho chodil ve stánku, a řikal si, že se chce někdo přiživit na slávě Jurskýho parku..:) No a nyní jsem to objevil, páč hltám vše o dinosaurech (mimochodem super pro stejně postižený lidi je kniha Predátoři od M.Žambocha - dejte mi tip na další..:), a tak jsem zatnul zuby a pořídil tuhle perlu. No a musím říct, že to je neskutečnej nářez! Od první chvíle jste napnutý, co přijde, sympatickej hlavní hrdina, i ten zápornej má něco do sebe, po prvních dvou dílech velikej palec nahoru, a kdo má rád dobrodružnou literaturu, tak do tohodle jděte!:) Starý dobrý devadesátý léta, nechápu, jak mi to tehdy mohlo uniknout, mezi těma všema Tarzanama a Pánama Marsu!:) Jsem napnutej, co bude dál!!:) Omlouvám se, jdu číst!! Musím!!:)

10.01.2017 5 z 5


Nemravná dívka na vdávání Nemravná dívka na vdávání Miloslav Švandrlík

Bezvadná knížka o tom, jak to třeba kdysi také mohlo být..:) Jak jinak, než s laskavým humorem. Kdyby tohle byla povinná četba na základce, tak myslím, že by děti začal dějepis celkem bavit..:) Na konci má člověk strašnou touhu zjistit, jak to doopravdy bylo, a jak to pokračovalo..:) za mě 100%

17.08.2014 5 z 5