Ma_Szcz Ma_Szcz komentáře u knih

☰ menu

Strava pro klid v duši - Jak strava bez masa a mléka léčí tělo a mysl Strava pro klid v duši - Jak strava bez masa a mléka léčí tělo a mysl Ruediger Dahlke

Knihu jsem zpočátku prolistovala a zaměřila na ČÁST č.3 o hélioterapii, serotoninu a dalších neurotransmiterech, vitamínech a minerálech. Měla jsem o knize představu, že se R. Dahlke bude věnovat konkrétnějším potravinám, psal obecně o veganské stravě a také mi přišlo, že se až moc často zmiňoval o jisté značce veganských výrobků. Nicméně kapitola č. tři byla nakonec pro mě čtivá, lehký přesah neurofyziologie.

06.07.2023 2 z 5


Přecitlivělost není slabost Přecitlivělost není slabost Ilse Sand

V knize jsem našla pochopení pro mé chování a myšlenky zároveň mě utvrdila v tom nesnažit se být jako ostatní. Moje hloubavé pronikaní do témat a situací mi bylo mnohokrát -nemůžu říct vyčítáno,ale neustále podotýkáno a že bych neměla nas vším tak přemýšlet. No a já stejně budu a není to nic divnýho:)
Kniha se mi četla dobře a rychle,je srozumitelně napsaná.Doporučuji všem co ještě tápou.

03.02.2019 5 z 5


Jak překonat strach, úzkost, paniku a fobie Jak překonat strach, úzkost, paniku a fobie Doris Wolf

Autorka krásně popisuje rozdíly mezi strachem - úzkostí - panickými atakami. Úleva přichází, když víte PROČ se vám to děje. Každý v této knize najde to ,,své". Jsou tam i příklady, rady a tipy jak se ,,svým" pracovat a žít. Ano kniha je naučná a mě se líbí.

02.09.2018 5 z 5


Detox šatníku Detox šatníku Petra Šestáková

Útlá, jednoduchá, praktická kniha. Přečtená ,,jedním dechem". Praktická kniha, která pomůže zorganizovat šatník.

22.08.2018 5 z 5


Introverti a extroverti Introverti a extroverti Sylvia Löhken

Zajímavá kniha, která se dobře čte. Introvertům ,,otevře" dveře a extrovertům ,,otevře" oči.

22.08.2018 5 z 5