lucie8811 lucie8811 komentáře u knih

☰ menu

Táhni z mé hlavy Táhni z mé hlavy Lenka Hnátová

Obsahově se kniha líbila. Byla netradiční a má nápaditý děj. Jen mi občas přišly nějaké pasáže krkolomné, že jsem je musela číst několikrát.

09.11.2023 3 z 5


Probuzené city Probuzené city Katy Evans

Knížka se četla dobře, ale hodnotím to dějově spíš průměrně. Děj mi nevadil že nebyl moc propracovaný, ale ten konec si zasloužil, aby nebyl tak uspěchaný.

Spíše mám výhrady k českému překladu a korektuře. Našla jsem tam několik překlepů. Ale nejvíc mě pobavil překlad hned v první kapitole, když se Alex dívala na seriál "Greyova Anatomie".

13.07.2023 3 z 5


Nahá pravda Nahá pravda Vi Keeland

(SPOILER) Hlavní dějová linka se mi líbila. Jen mi přišlo že tam bylo spoustu nakousnutých zápletek, které se dále nerozvíjely nebo neukončily. Například mi chybělo ukončení vztahu Layly s Oliverem. Nebo Laylina práce. Od začátku jsem měla z příběhu pocit, že tam bude nějaký konflikt ohledně vztahu právník - klient. Ale od chvíle kdy na scénu přišla Ella, firma už tam skoro nebyla a ani se nijak neřešil případ ukradených peněz.

Ve výsledku je kniha trochu slabší, než je autorčin standard, ale i tak je dobře čtivá.

30.09.2021 4 z 5


Miluji tě, nenávidím tě Miluji tě, nenávidím tě Christina Lauren

Moc nesouhlasím s většinou komentářů zde, že je kniha totálně odpad. Je pravda, že série Božský byla lepší, ale i přes to, je to je to příjemná oddychovka. Jen konec byl trochu uspěchaný.

Bavilo mě, že je to hodně z pracovního prostředí a není to jen výplň mezi postelovými scény. Když jich je tam už moc, tak je většinou jen tak přelítávám, což nebyl tento případ.

07.11.2019 4 z 5