Nahá pravda

Nahá pravda https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448844/bmid_naha-pravda-ryW-448844.jpg 4 229 44

Bol to pondelok ako všetky ostatné. Až do chvíle, keď ma šéf požiadal, aby som sa stala poradkyňou nádejného klienta. Na podobnú príležitosť som čakala roky. V minulosti som niečo poriadne pohnojila a potrebovala som si to u spoločníkov firmy vyžehliť. Vošla som do zasadačky a takmer sa zrazila s mužom, ktorému som mala pomáhať v právnych záležitostiach. Vyliala som kávu a rozsypala spisy. To bola ešte tá príjemnejšia časť dňa. Ten úžasný chlap, ktorý si čupol a pozeral na mňa ako na nahú, nebol nik iný ako môj bývalý frajer Gray Westbrook. Chlap, na ktorého som sa snažila zabudnúť. Chlap, ktorého som zo srdca nenávidela. Chlap, ktorý oplýval neskutočnou charizmou, sebavedomím a sexepílom. Len zázrakom som dokončila prezentáciu a zodpovedala na všetky otázky, hoci ma celý čas vyzliekal pohľadom. Nemohla som však vyhodiť z hlavy tie prasačinky, ktoré mi pred odchodom pošepkal do ucha. Stal sa z neho náš dôležitý firemný klient. Vylúčené, žeby som mu dala druhú šancu. Alebo predsa len?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

The Naked Truth , 2018


více info...

Přidat komentář

LenkaStr
15.04.2024 3 z 5

(SPOILER) Trošku mi vadila prvoplánovost těch nakousnutých motivů, které šly do ztracena, ať už to byl vztah s Oliverem (ne že bych čekala drama, ale aspoň nějaké smutné štěněcí oči nám autorka mohla dopřát), nebo ta druhá zpronevěra. Ale jinak se to četlo jako obvykle dobře, autorka je zkrátka sázka na jistotu a i když vypotí jen průměr, stejně nezklame. Překlad bych si rozhodně netroufla hodnotit, ánžto slovenčina není můj jazyk, ale místy mi to drhlo a nemám pocit, že by to bylo jen tím jazykem.

Ála1968
03.10.2023 5 z 5

Opět krásná romantická pohádka,jedna z těch lepších od autorky a vůbec mi nevadilo, že je ve slovenštině.


JanickaP
10.08.2023 5 z 5

Moc mila a prijemna knizka:) Gray byl dobrak.

Michelleee
25.07.2023 5 z 5

Layla a Grey se znovu setkávají. Původně byli milenci a díky zamlčené pravdě se s ním odmítala bavit. Díky práci, ale musí. Originální příběh se sympatickými postavami. Čteno ve slovenštině.

knihomolka_eli
28.12.2022 4 z 5

Knižky od tejto autorky ma veľmi bavia. Vždy si pri nich oddýchnem. Nesklamala ma ani táto knižka.

Layla bola sympatickou hlavnou hrdinkou, samozrejme aj Grey. Páčila sa mi aj Greyova blízka, Etta, bola fakt podarenou žienkou. Keelandová opäť vymyslela zaujímavú zápletku. Malá Ella bola úžasná.
Hviezdičku dole dávam len za Olivera a nedoriešenú vec s ukradnutými peniazmi...čakala som, že aj o tomto sa dozvieme viac. Škoda, že sa romu autorka nepovenovala, lebo ma začiatok, ktorý sa točil aj okolo Laylinej práce ma bavil.

Marci_Vaj
09.10.2022 5 z 5

Tak tohle bylo naprosto nádherné… asi není co dodat. Dávám do svých oblíbených :)

michaela5515
08.02.2022 5 z 5

Naprosto skvělá kniha. Originální příběh. Vi Keeland to prostě umí!

pollyn
04.01.2022

To teda byla smršť! Kam na ty nápady chodí? :)
Grey musí mít fakt nervy ze železa a ostatně ona také :)
Trochu mě mrzelo, že Oliver se ocitnul rázem zapomenut a okolí jejich profesí bylo upozaděno, jakoby najednou nemuseli řešit běžný život, ale od toho jsou pohádky, že? :)

suzanne1997
02.01.2022 5 z 5

Další skvělá kniha od skvělé autorky. Originální příběh s neotřelou zápletkou, sympatickými hlavními postavami, který navíc plyne a čtenář dychtivě otáčí list za listem, se jen tak nevidí. Leyla a Grey jsou skvělí, stejně tak i ostatní vedlejší postavy. Zamilovala jsem si je natolik, že bych je ráda potkala i v reálném životě, a to včetně Max, o níž i přes její změnu pochybuji. Autorka dokázala krásně zamíchat drama s romantikou, rozhodnost s nerozhodností a přimíchat k tomu trošku pochybností. Z dokonale předvídatelného románu udělala něco neobvyklého, něco čemu chybí jen další pokračování nebo přinejmenším dalších několik desítek stran. Pak by byl příběh perfektní. Tato kniha prostě stála zato a já se k ní určitě někdy vrátím. Chvílemi jsem se u ní smála, chvílemi skoro plakala a k tomu mě donutila i přemýšlet, což se u knih opravdu často nestává.

Petra-1
12.10.2021 3 z 5

Knihu jsem četla před delší dobou v originále.Ze začátku slibná, ale později mě začala celkem nudit. Na mě bylo v knize až moc zápletek. Hlavní postavy jsou sice sympatické, ale příběh mi přišel až příliš smutný.

lucie8811
30.09.2021 4 z 5

(SPOILER) Hlavní dějová linka se mi líbila. Jen mi přišlo že tam bylo spoustu nakousnutých zápletek, které se dále nerozvíjely nebo neukončily. Například mi chybělo ukončení vztahu Layly s Oliverem. Nebo Laylina práce. Od začátku jsem měla z příběhu pocit, že tam bude nějaký konflikt ohledně vztahu právník - klient. Ale od chvíle kdy na scénu přišla Ella, firma už tam skoro nebyla a ani se nijak neřešil případ ukradených peněz.

Ve výsledku je kniha trochu slabší, než je autorčin standard, ale i tak je dobře čtivá.

nina3905
28.08.2021 3 z 5

Mierne sklamanie, od knihy som čakala viac. Nemôžem povedať, že bola vyslovene zlá, ale miestami sa v príbehu nachádzali "hluché miesta". Vyslovene ma však iritoval slovenský preklad - nemôžem si pomôcť, ale radšej preklady od tejto autorky čítam v češtine.

alzbeta2843
08.08.2021 5 z 5

Keďže zbožňujem príbehy o druhých šancách a zbožňujem všetky knihy od Vi, nemohla som si túto knihu nechať ujsť. Márne som dúfala v český preklad a keď sa tak nedialo tak som sa rozhodla pustiť do toho slovenského. No musím povedať, že občas mi to prišlo, že to snáď ani nepísala Vi. Ale ako tu písalí mnohí, ten preklad je hrozný. Naozaj je. Napriek tomu, že príbeh je krásny a veľmi sa mi páčil. Povedala by som, že je to jeden z najlepších od Vi, ale rozhodne si prečítam i český preklad, pretože mi to trhalo srdce.

johana3160
22.07.2021 3 z 5

Vice mene bych opakovala havrmoni, vcetne problemum s jazykem. Nepatrim mezi bilingni generaci, kdy cz a sk byl jeden jazyk. Rozumim bez problemu, ale psane slovo je obcas orisek a tady mi to trosku prizabilo dojem z knihy. Na druhou stranu musim pricist body za pribeh, ktery at byl jaky byl, tak nejaky byl a nebylo to jen o tom ze on potka ji a “protrtkaj sa” az do konce aniz bx byl nejaky vyvoj postav ci deje. Proste za me jednou a stacilo. Mozna nekdy v cz.

havrmoni
23.06.2021 3 z 5

(SPOILER) S Laylou jsem se nějak nedokázala popasovat. Za mě to bylo tak, že jéee problém, tak uteču. Navíc to nedorozumění na začátku - v minulosti, o kterém se dalo mluvit , z toho udělala na můj vkus zbytečné drama a utekla. Bez toho, aby mu dala šanci to vysvětlit. To udělala až potom. Tentokrát jsem i tak nějak bojovala s jazykem, ve kterém normálně jinak čtu když není kniha v češtině. Nevím, téma není špatné, ale nebylo to ono, něco mi tam chybělo.

munka
15.05.2021 4 z 5

Romantika ako sa patrí. Oddychové čítanie s presladeným záverom.

Petra38
04.05.2021 3 z 5

Už zazněly komentaře ,že kniha byla slabší a bohužel musím souhlasit. Pokud při přiběhu přemýšlím,co bych ráda četla přiště,je to špatný úkaz. Přiběh sám o sobě měl dobrý námět ale byl takový utahaný, neudžel napětí. Nenáročný čtení na utahaný večer ,kdy už sotva čumíte,ideální.

adela2230
23.04.2021 3 z 5

Na autorku je tato kniha slabší. Dobře se čte, ale hlavní hrdinka je v některých částech až k nepochopení. Takové oddechové čtení, kde by bylo lepší vylepšení.

Toledo
19.04.2021 2 z 5

Kniha mě většinu času co jsem ji četla nudila. Nějak nevím, co bych tady vypíchla, jako klad, protože to bylo dost vlažné. Od autorky už jsem četla daleko lepší knihy, tuto hodnotím spíš záporně.

cerna7151
09.04.2021 3 z 5

Nějak to nebylo ono. Musím souhlasit s komentáři níže, které dávali stejné hodnocení.