lucie4338 lucie4338 komentáře u knih

☰ menu

Můj oxfordský rok Můj oxfordský rok Julia Whelan

Já jsem z této knížky velmi rozporuplná. Prvních cca 50 stránek bylo naprosto skvěle napsaných. Zamilovala jsem si postavy, příběh byl krásně čtivě psaný. Pak ale jak kdyby autorka úplně změnila styl psaní, nebo to dokonce psal někdo jiný. Takže začátek mě velmi navnadil, ale bohužel pak to mělo velmi silně klesající tendenci.
Konec mě zase naopak potěšil, protože předával hezkou myšlenku. Ale celkově bylo pro mě čtení spíše náročné, než že bych si to užívala.

03.02.2022 2 z 5


S láskou tvůj Santa S láskou tvůj Santa S.A. Domingo

Knížka je pro potěšení i zklamání zároveň. Vážně jsem se těšila na nějaké vánoční čtení, což jsem nedostala. Taky jsem se těšila na romantický trochu naivní příběh, který ale přišel se vším všudy.
Není to nejlepší knížka, jakou jsem kdy četla, ale čtivá je a když člověk nemá velká očekávání, může to být příjemné čtení :)

03.02.2022 2 z 5


Má mě rád, nemá mě rád Má mě rád, nemá mě rád Sally Thorne

Tato knížka mi neskutečně sedla do noty! Naprosto jsem si jí zamilovala a plně si uvědomuju, že není dokonalá, je tam hromada věcí, které mi nesedí a měla bych je radši jinak. Ale opravdu mi ta knížka sedla naprosto přesně tak, jak asi v danou chvíli měla a oficiálně jsem si díky ní zamilovala tematiku Hatelove.
Jednoduše jí doporučuju všema deseti a doufám, že si ji zamilujete stejně jako já. Není potřeba u ní přemýšlet, jen se nechat unášet příběhem a relaxovat.

24.11.2021 5 z 5


Co dělat, když prší Co dělat, když prší Marissa Stapley

(SPOILER) Tato kniha je do 2/3 knihy fajn. Bavila mě a příběh jsem docela i prožívala a četla se mi hezky. Ovšem pak se stane něco, co mi přišlo už za čárou a od té doby jsem se těšila, až kniha skončí a já jí odložím a nikdy nevezmu znova do ruky :D
Příběh sám o sobě byl dost komplikovaný a rozhodně dle mého nebylo potřeba přidávat další problém. Zároveň mě velmi štval přístup k psovi hlavní autorky. On byl ani nevím jak dlouho pryč s dědou někde na cestách a hlavní hrdinka se asi nepozastavila nad tím, kde asi je, jestli má co jíst a jak se asi má. A když se vrátil, tak žádné významné vítání taky nepřišlo :D Další, co mě štvalo byl aspekt peněz. Na začátku se píše, že hlavní hrdinka nemá na zaplacení nájmu, ale u babči s dědou si vesele žije bůh ví jak dlouho a peníze bere kde? Nebo né úplně vyřešená linka jejího bývalého snoubence, to se ani nezmiňuju.
Kniha mě ve výsledku velmi zklamala a to jsem neměla žádná očekávání :D

08.11.2021