lomihnát lomihnát komentáře u knih

☰ menu

Ledový ostrov Ledový ostrov James Rollins (p)

Napětí a akce je tam docela dost a každý normální člověk, kdyby měl stihnout v daném čase to, co postavy, by v půlce knihy zdechnul na vysílení .. Autor měl asi z fyziky pětku, protože jestli má ten ostrov kilometr pod vodou, musel by nahoře trčet přes sto metrů vysoko. Nemluvě o tom, že to bludiště v ledovci by voda zaplavila, kdyby to bylo tak, jak autor nakreslil schema.

08.11.2022


Ztracený v pustině Ztracený v pustině Jane Harper

Kniha se mi líbila, je čtivě napsaná a hlavně oceňuji, že si autorka ke konci nepotřebovala pomoci potokem krve, násilím na uvězněných ženách nebo hromadou dětských mrtvolek.

04.09.2022 4 z 5


Pán ledové zahrady Pán ledové zahrady Jarosław Grzędowicz

Přečetl jsem celou sérii a musím uznat, že autor mě dokázal udržet zvědavého, jak to dopadne, až do konce. Kdo má rád fantasy, přijde si na své.

14.06.2022 5 z 5


Špinavé peníze Špinavé peníze Marek Juda

Docela příjemná oddychovka.

14.06.2022 4 z 5


Ostrov Ostrov Bianca Bellová

Když jsem to dočetl (a číst to šlo dobře), zkusil jsem si pro sebe zhodnotit, o čem to bylo. No, nejde se vyhnout tomu, že o hovně. Ale to pochopí ten, kdo se pustí do čtení :-). Hlavně tam není gender, ponižované ženy a týrané nebo vražděné děti a dokonce ani záchrana planety a přilehlého vesmíru. Prostě trochu jiné kafe, za mě dobrý.

03.04.2022 4 z 5


Drsný spasitel Drsný spasitel Miroslav Žamboch

Je to sice trochu takový dort pejska a kočičky, ale je to čtivé, nemá to průhledný děj a kdo tomu chce aspoň po dobu čtení uvěřit, hezky si u toho oddychne.

06.03.2022 4 z 5