Linda6 Linda6 komentáře u knih

☰ menu

Rudá královna Rudá královna Victoria Aveyard

Na knížku jsem čekala již dlouho, a když jsem se dočkala, rozhodně jsem nebyla zklamaná =D Autorka měla zajímavý nápad, knížka je moc hezky psaná a dobře se čte. Přečteno jedním dechem. =D Jsou tam překvapivé zvraty a děj je též napínavý =D Jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četla.

21.11.2015 5 z 5


Rozvaliny Gorlanu Rozvaliny Gorlanu John Flanagan

Knihu jsem objevila zahrabanou v knihovně. Doteď nechápu, jak jsem ji mohla tak dlouho přehlížet. Přečteno za tři hodiny, děj napínavý, a přesto i vtipný, postavy i místa zajímavá, mírně středověká fantasy. Zamiluje si ji každý normální člověk. Další díly stejně dokonalé.

20.11.2015 5 z 5


Hraničářův učeň 1-12 Hraničářův učeň 1-12 John Flanagan

Má nejoblíbenější série. Neomrzí se, žasnu pokaždé, když ji čtu. Mohu vřele doporučit všem, kteří mají rádi dobrodružné knihy, ve kterých je humor. Jak jsem záhy zjistila při doporučování ostatním, vhodno pro všechny věkové kategorie. Skvělý děj, postavy, místa, kde se vše odehrává. Zalíbí se všem normálním lidem, kteří ho přečtou =D Halt nikdy nezklame =D Vřele též doporučuji i další sérii, Bratrstvo, ve kterém se objevují i postavy z Učně.

20.11.2015 5 z 5