Lem196 Lem196 komentáře u knih

☰ menu

Dívka z vyšší třídy Dívka z vyšší třídy Hana Adler

Tak tohle byla jízda... Příběh mě bavil hned od první stránky. Postavy super - neskutečně jsem si oblíbila sarkasmus hlavního mužského hrdiny. Nejen on a Margaret mi okamžitě sedli. Za mě si kniha určitě zaslouží 5*. Rozhodně stojí za přečtení a knihu jistě ocení každý, kdo pro jednou nechce být součástí své reality :-D

30.01.2024 5 z 5


Nespoutaná Nespoutaná Cynthia Hand

Musím uznat, že mě tato série mile překvapila, přestože jsem tomu nedávala velké šance. První díl super, druhý sice o stupeň horší, ale poslední díl to krásně vytáhl. Děj kvapně plyne, postavy se rozvíjejí, čtivý příběh... nemám moc, co vytknout. Snad jen to, že závěr příběhu mě vůbec nepřekvapil, tušila jsem, jak to celé dopadne. Doporučila bych spíše mladší věkové kategorii, ovšem ocení ji jistě i starší čtenáři.

19.08.2022 4 z 5


Kroniky pozůstalých (box) Kroniky pozůstalých (box) Mary E. Pearson

Celou serii jsem přečetla za 2 dny. První díl nejvíce potěší milovníky detektivek (vyskytuje se zde princ a zabiják a vy až do konce nevíte, který muž v příběhu je který) . Prostě dokonalý dobrodružný příběh se spoustou napjatých momentů. Nedokázala jsem od toho odvrátit oči. Rozhodně doporučuji každému, kdo si chce odpočinout u fantasy romantiky. :)

28.11.2021


Kroniky prachu Kroniky prachu Lin Rina

Tato kniha se četla jednoduše jedním dechem. Byla kouzelná. Doporučuji každé romantické duši, která chce uniknout z každodenní reality.

27.11.2021 5 z 5