Lea165 Lea165 komentáře u knih

☰ menu

Čtyři děti a skřítek Čtyři děti a skřítek Jacqueline Wilson

Za mě nejlepší kniha od J.K.Je v ní plno fantazie. Nejvíc se mi líbil ten konec. Byla jsem natěšená co si bude přát Rosalind a pak z toho vzešlo tak nádherné přání. Postava Smash mi ze začátku strašně vadila ale pak jsem si na ni zvykla a za mě je to docela vtipná postava která se nakonec zachovala dobře a začala se chovat kamarádsky ke všem dětem. Za mě top kniha!

11.02.2018 5 z 5


Kniha kouzel Kniha kouzel Moony Witcher (p)

Wow!Super kniha!♥Nejvíc povedená scéna je ta když Nina říká:U všech čokolád na světě! Fajn takhle to asi není ale tak co už!:D Děj je moc hezký ale strašně smutný.Je to nejdelší kniha kterou jsem četla a je povedená!

23.01.2018 5 z 5


Nejlepší kamarádky Nejlepší kamarádky Jacqueline Wilson

Za mě úžasná knížka která vás přinutí i plakat,Jojo,plakala jsem, protože konec je dojemný a smutný.Ale zároveň je to nádherná kniha plná emocí a občas je to legrace.Konec mě nezklamal ale byla jsem z něj taková špatná.Bylo mi líto kamarádek které se museli rozdělit.Nakonec jsem konec přijmula a pochopila jsem,že některé knihy nemusí končit dobře.Ale za mě je kniha strašně krásná a dojemná!♥

23.01.2018


Průšvihářky Průšvihářky Jacqueline Wilson

Po dočtení příběhu jsem si pokládala spoustu otázek.Štve mě,že neví jak dopadla Linda.Jinak je to super knížka a rychlá na přečtení,Super děj a knihu můžu doporučit.Ale za konec knihy dávám 4 hvězdičky.

23.01.2018 4 z 5


Sama doma Sama doma Jacqueline Wilson

Touto knihou jsem začala číst knihy od ostatní od J.W. a teď mám těch knih milión!Kniha se velmi povedla a obdivuji hlavní hrdinku Lily jak se stará o své sourozence.Autorka vymyslela skvělý námět na knihu a přečetla jsem ji velmi rychle.Vlastně všechny knihy od této autorky se čtou rychle a dobře,Doporučuji spíše pro menší čtenářky jako jsem já.Kniha mě nezklamala a za dva až tři roky bych si ji ráda znova přečetla.Je vidět,že autorku psaní baví,protože tato kniha je skvěla a ukazuje co se může stát v reálném světě.Takže se dá i z té knihy i dost dobře poučit.Za mě skvělá knížka a rozhodně si ji přečtu znova!

23.01.2018 5 z 5