KryštofT. KryštofT. komentáře u knih

☰ menu

Návrat krále Návrat krále J. R. R. Tolkien

Třetí díl pána prstenů mne nezklamal a bylo na první pohled jasné, že je to daleko obsáhlejší než filmové ztvárnění (což je samozřejmé při filmových adaptací).
Zakončení bylo dle mne objemnější a jsem rád, že jsem se něco o světe pána prstenů dozvěděl více. Tolkien nezklamal, zaslouží si maximální počet hvězdiček.

03.04.2022 5 z 5


To To Stephen King

(SPOILER) Kniha je o skupině dětí žijící v Derry, která se snaží vyřešit záhadné případy zmizení dětí. Kniha je rozdělená na 2 časi příběhu (1958 a 1985).
V roce 1958 jsou hlavní postavy ještě mladé a podaří se jim To na 27 let zastavit, víc z příběhu prozrazovat nebudu. Kniha je dobrá ale zbytečně dlouhá, jak už to u Stephena K. bývá tak se dá na konci najít pár nesmilsů ale kniha si zaslouží titul DOBRÁ HOROROVKA.

18.12.2020 4 z 5


Poslední přání Poslední přání Andrzej Sapkowski

Fanoušek série (herní a seriálové) zaklínač jsem byl od první chvíle co jsem viděl seriál nebo hrál hru. Tak jsem se rozhodl, že si přečtu i knížku. Hlavní hrdina je Geralt z Rivie který mi hned přišel sympatický, je to zaklínač který nemá rodinu, nemá domov a putuje po světě a za peníze zabíjí monstra jako např.: upíry, vlkodlaky, bazilišky, atd. Knížka se mi líbila, líbí se mi jak je napsaná a určitě doporučuji všem kterým s líbil seriál nebo hra.

12.06.2020 5 z 5