KláraLoving KláraLoving komentáře u knih

☰ menu

Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

Bohužel jsem zjistila, že všechny knihy, které jsou dobré a čtivé, mají na konci seznam linek bezpečí. Tudíž momentálně se kvůli tomu utápím v depresích, protože se všechny knihy podobají mému životu. Sama netuším, jak se k těmto knihám pokaždé dostanu.
Bylo mi strašně líto, že Violet za celou knížku nikdy neřekla FInchovi jen Theodore. Přišlo mi to od ní nevděčné, když mu říkala jen příjmením. Vůbec jsem nepočítala, že to skončí takhle. Kvůli tomu jsem se musela přenést přes posměch spolužáků, když jsem uprostřed občanské výchovy, začala neovladatelně brečet. Nepochopila jsem, proč nemohla místo něj, umřít Violet. Tu jsem přímo nesnášela. Přišla mi jako ta nejzbytečnější postava celé knihy. Ale naopak musím uznat, že mi nějak nedošlo, proč se Theodor zabil. Přišlo mi to jako ubohý čin. Jsem za to na něj naštvaná. Kniha mi na druhou stranu přišla "nádherná". Čtyřem hvězdám se rozhodně nevyhne.

12.02.2017 4 z 5


Polibek pro Annu Polibek pro Annu Stephanie Perkins

Celou dobu jsem milovala St.Claira. Proto mě Anna nesmírně štvala s tím, jak se chovala. Bylo úplně jasné, že ji St.Clair zbožňuje a jak to tam bylo řečeno: Postaví se mu pokaždé, když vejde do dveří. Meredith jsem neměla ráda, protože tam pořád tropila žárlivé scény i když na St.Claira neměla vůbec žádné právo. Žárlivé scény tam netropila jenom Mer, ale i Anna. Nechápu, jak si po té "líbačce" mohla vůbec dovolit, myslet si, že o ni nemá zájem a, že chce radši Ellie. Jak Anna tak i Bridgette a Toby (teda myslím, že je to Toby) mi kroutili krkem. Konec byl skvělý, ale moc náhlý. To, že se Anna s Étiennem dájí dohromady, jsem čekala o hóóóóóóódně dřív. Až na to co jsem teď téhle knize vyčetla, byla tahle kniha úžasná. Doporučuji a doufám, že se s Annou nebudete trápit tak, jako já.

01.07.2016


Umění předstírat Umění předstírat Rachel Harris

tuhle knížku mám strašně ráda protože zbožňuju romantiku a tyhle příběhy. Navíc jsem se zamilovala do Brandona. Co mi strašně pomohlo se čtením takže jsem to přečetla raz dva. Jediné co se mi nelíbilo bylo to že Brandon mi udělal blbou představu Justina a když se nakonec ukázalo že je milí tak to pro mne bylo nepříjemné. Jinak úžasná knížka :)

05.01.2016 5 z 5