Kiwiman Kiwiman komentáře u knih

☰ menu

Ve šlépějích Chodů Ve šlépějích Chodů kolektiv autorů

Fu..nevím ani odkud začít. Zkrátím to. Kniha je manifestem posluhovačů a milovníků socialistického zřízení. Vyhozené peníze,nedá se to ani číst. Během mojí služby jsem se ve více případech setkal s lidmi,co u PS sloužili a takřka bez výjimky se považovali za jakousi elitu, politruci odvedli svoji práci skvěle. Vyhozené peníze,nechám si ji ale jako odstrašující příklad pro mladší generace. Postižení mozku fašismem či komunismem je neléčitelné.

17.12.2021 odpad!


Mrtví nemluví Mrtví nemluví František Vrbecký

Přesný...tohle se číst nedá

27.02.2021


Labyrint z ledu Labyrint z ledu Buddy Levy

Dlouho jsem čekal na vydání knihy o Greelyho výpravě a hurá, kniha je naprosto perfektní, čtivá, konečně komplexní informace a další skvělý kousek do mé polární knihovny.

12.01.2021 5 z 5


Vraždil jsem pro Hells Angels Vraždil jsem pro Hells Angels Pierre Martineau

No kniha velký zklamání. Když pominu spoustu gramatických chyb..text je kolikrát tak zmateně splácanej, že člověk nepozná jestli konkrétní odstavec vypráví zločinec, spisovatel nebo vyšetřující policista. Stačilo v některých pasážích použít např. kurzívu.
K osobě samotného Quesnela - opravdový lidský odpad na kterém opravdu člověk nenajde ani jedno procento sympatií. Ano jak cituje sám, i pro policajty je naprostá spodina a špína. Nejenže zradil všechny svoje parťáky,ale ještě obtěžoval z nudy a vychcanosti své okolí - policajty,soudce, státní instituce, burzovní makléře a dokonce i zdravotní personál. Hnus. Takový člověk by vůbec neměl do huby brát slovo "právo".

22.12.2020 2 z 5


Kocovina šumavského léta Kocovina šumavského léta Martin Sichinger

Ano klasika,o tom ze něco vyjde ani čárka :) takže hned pro ni jedu

29.07.2018