KarolLoveCharen KarolLoveCharen komentáře u knih

☰ menu

Bouřlivé léto Bouřlivé léto Katrin Kaiser

Odpočinkové čtení pro mladé slečny, které mají rády tématiku koní.

12.01.2021 4 z 5


Kamarádky navěky Kamarádky navěky Katrin Kaiser

Když jsem byla v pubertě, tak to byla jedna z mých nejoblíbenějších knížek. Věřím, že se bude líbit i dalším mladým koňařkám.

12.01.2021 4 z 5


Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Má nejoblíbenější kniha z celé série. Byla jsem překvapená, jak se děj nakonec vyvinul. Jsem ráda, že jsem měla možnost nahlédnout do Rhysova života. Musím uznat, že má dobrý smysl pro humor a je opravdu zajímavou postavou. Zkrátka jsem si ho moc oblíbila. Že je až takový snílek by mě rozhodně nenapadlo. Tato kniha pro mě byla velké překvapení a určitě jí všem doporučuji.

12.01.2021 5 z 5


Třpytící se město Třpytící se město Lenka Bandurová

Autorka vás provede rozmanitým světem, který je plný zajímavých krajů a měst. Každý má své specifické znaky, pravidla i častokrát typické podnebí. Mísí se tu mnoho lidských a co je důležité, reálných charakterů. Lidé mají své kladné vlastnosti, ale také chyby. Postavy se v průběhu vyvíjí a učí novým věcem. V příběhu také nesmí chybět charakteristické vtipné "hašteření" hlavních protagonistů, kteří by si nejraději navzájem zakroutili krkem. Lea a Thomas jsou diametrálně odlišní, ale zároveň se skvěle doplňují, ačkoliv to nikdy nepřipustí. V knize nesmí chybět ani čiré zlo, které číhá v temtotách a čeká na svou příležitost. Ale o tom se můžete přesvědčit sami. Knihu hodnotím kladně. Má specifický rukopis a poutavý děj. Dále obsahuje propracované ilustrace a mapu veškerých krajů. Věřím, že si získá mnoho čtenářských srdcí. To mé získalo už dávno.

27.04.2020 5 z 5