karla0666 karla0666 komentáře u knih

☰ menu

Děti jsou taky lidi Děti jsou taky lidi Zdeňka Šíp Staňková

Tato kniha svítí na ty nejvíce bezbranné - na naše děti. Ukazuje, jak snadno může vzniknout trauma, když se nenecháme vést svým instinktem, ale škodlivými programy, které sepsalo nevědomí či jiné trauma.
Tato kniha zároveň svítí na to malé dítě v nás. Pomáhá zvědomit naše stará vnitřní zranění a pokládá otázku, zda se jimi dále necháme ovládat anebo začneme žít jinak. Zda budeme dále předávat svou nezpracovanou bolest anebo se rozhodneme řetězec bolesti přetrhnout.
Kniha, kterou by si měl přečíst každý rodič. Děkuju za ni!

17.10.2022 5 z 5


Volba: Klíčový okamžik Volba: Klíčový okamžik Jakub Trpiš

Naše planeta se nachází v dost žalostném stavu a to, co autor popisuje ve své knize, by se klidně mohlo stát. Jsme tolik zahlceni materiálním světem, že nevnímáme či nechceme vnímat a přijmout jeho důsledky. Proto děkuji za každou knihu, která se nebojí ukázat rizika materiálního přístupu k životu, přebírání starých programů. Je každého volba, zda přispěje k ničení planety a tím i lidstva a sebe – nebo naopak - a souhlasím, že právě nyní nastává pro naše rozhodnutí onen klíčový okamžik.

11.05.2018


Konečně plnoletá Konečně plnoletá Karla Miková

Všem čtenářům se omlouvám za fatální chybu s popletením pojmů. Knihu jsem napsala ve svých devatenácti, což mne ale samozřejmě neomlouvá. Velmi, opravdu velmi mne to mrzí. Jak je možné, že chybu neodhalil ani korektor, netuším.

07.01.2016