kamil9152 kamil9152 komentáře u knih

☰ menu

Stavba garáže Stavba garáže Jan Beneš

Ke stavbě vlastní garáže mě inspiroval článek na https://kralmotoru.cz/media/jak-levne-postavit-garaz a k realizaci jsem použil právě tuto knihu. Výsledek mě samého dost překvapil, protože nejsem nikterak moc zručný. Dokázal jsem však dle knhy postavit naprosto plnohodnotnou garáž :)

30.04.2022


1000 nápadů jak ušetřit čas 1000 nápadů jak ušetřit čas Véronique Biron

Musím říct, že mi knížka hodně pomohla v tom abych lépe přistupoval k organizaci mého času.

29.11.2020


Insolvenční zákon (s poznámkami a judikaturou) Insolvenční zákon (s poznámkami a judikaturou) Jolana Maršíková

Nedávno jsem pro klienta řešil oddlužení a musím říct, že tato kniha mi velmi pomohla v tom zorientovat se v insolvenčím zákoně.

23.06.2020


Potápění Potápění Alan Mountain

Dalo by se říct, že díky této knížce se zvedl můj zájem o potápění a to dokonce natolik, že jsem si objednal kurz, kde bych se potápět měl naučit. Hned potom odlétám na dovolenou k moři, takže doufám, že pak tyto dovednosti využiji v praxi.

29.05.2020


Mistrovství v investování do REALIT Mistrovství v investování do REALIT Ken McElroy

Nedávno jsem si četl o tom jak se investuje do nemovitostí a to mě celkem hodně nadchlo. Hned potom jsem proto přešel rovnou na tuto knížku a musím říct, že mě to do této problematiky dost dobře ponořio. Mám díky tomu v realitách daleko lepší orientaci a doufám, že tyto nové informace v praxi jednou použiju.

29.05.2020


Potápění Potápění Andrea Schincková

Knížka je vážně fajn a dalo by se říct, že díky ní se zvedl můj zájem o potápění a to dokonce natolik, že jsem si objednal kurz, kde bych se freediving měl naučit. Hned potom odlétám na dovolenou k moři, takže doufám, že pak tyto dovednosti využiji naostro.

29.04.2020


Táboření průvodce pro mladé trempy Táboření průvodce pro mladé trempy Hugh McManners

Tak tuhle knížku jsem před časem pořídil mému mladšímu bráchovi. Rád by totiž občas vyrazil stanovat do lesa, a tak jsem mu to chtěl tímto trošku přiblížit. Venku začíná být celkem pěkně, takže jsem koupil stan a brzo ho překvapím s tím, že jej vezmu stanovat do přírody.

29.04.2020


Obrazový průvodce – Přežití v přírodě Obrazový průvodce – Přežití v přírodě Weldon Owen

Musím říct, že tahle knížka mě velmi pomohla se zorientovat v tom, co všechno budu potřebovat pokud se vydám do přírody. S přítelkyní letos totiž plánujeme takovou větší expedici v přírodě, takže se mi to opravdu hodí. Už teď vidím, že mi spousta outdoor výbavy pořád chybí a budu ji muset ještě dokoupit ! :)

29.04.2020


Jak se zbavit dluhů - Místo dluhů získejte dobrý kredit Jak se zbavit dluhů - Místo dluhů získejte dobrý kredit Garrett Sutton

Musím říct, že o problematiku dluhů už se zabívám opravdu dlouho. Tato kniha mi opravdu hodně otevřela obzory co se světa financí a hlavně půjček týče. Takže rozhodně doporučuji.

08.04.2020


Akciové trhy a investování Akciové trhy a investování Josef Jílek

Musím říct, že poslední dobou se o akciové trhy začínám zajímat čím dál víc. Začalo to přečtením základních informací a následovala právě tato kniha, která mě dokonale uvedla do světa akcií a investování. Tuto knihu proto rozhodně doporučuji k přečtění. Získáte dokonalý přehled o tom, jak to na burze chodí.

24.03.2020