Mistrovství v investování do REALIT

Mistrovství v investování do REALIT https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/298276/bmid_mistrovstvi-v-investovani-do-realit-L1i-298276.jpg 3 2 3

Ken McElroy, autor bestselleru ABC investování do realit, přichází s úžasnou knihou, ve které odkrývá kroky na cestě k celkové financˇní svobodě. Ukazuje důležitá ponaučení a informace, které si dobrý investor nemůže dovolit přehlédnout. Dozvíte se, jak investovat do nemovitostí, aniž byste museli používat vlastní peníze a jak poznat nejlepší obchody v realitách. Příručka Kena McElroye z vás udělá skutečného realitního investora. Předmluvu ke knize napsal Robert Kiyosaki. Mistrovství v investování do realit říká čtenářům: Jak přemýšlet a fungovat jako realitní magnát. Proč jsou nájemní domy nejlepší investicí do realit. Nejlepší trhy, které je potřeba sledovat. Jak poznat a uzavřít obchody jako expert. Jak se obklopit týmem, který vám pomůže maximalizovat vaše zisky. Jak předejít placení daní moudrým sestavením prodejů nemovitostí. Důležité plány do budoucna v investování do realit.... celý text

Literatura naučná Ekonomie a obchod
Vydáno: , Incommunity
Originální název:

The Advanced Guide to Real Estate Investing


více info...

Přidat komentář

Adapa
26.05.2023 3 z 5

Oproti předchozí knize ABC investování do realit, se zde Ken McElroy vynechal typicky nakopávací věty ve stylu Kiyosakiho a více se zaměřil na odbornost a hlavně na popis amerického trhu, včetně doporučení do kterých amerických měst nejlépe investovat.

Pro většinu českých čtenářů asi ta knížka nebude. Málokdo z nás sebere odvahu, aby šel kupovat nájemní doby s 350 byty apod. Osobně si ani nedovedu představit, jak takový nájemní dům v Česku vypadá, kde ho hledat.

Takže za mne rychle přečteno, pár myšlenek si z toho snad vezmu, ale ke knize se vrátím v budoucnu, když maximálně budu chtít při prolistování najít něco konkrétního.

kamil9152
29.05.2020

Nedávno jsem si četl o tom jak se investuje do nemovitostí a to mě celkem hodně nadchlo. Hned potom jsem proto přešel rovnou na tuto knížku a musím říct, že mě to do této problematiky dost dobře ponořio. Mám díky tomu v realitách daleko lepší orientaci a doufám, že tyto nové informace v praxi jednou použiju.


tomaaash
11.03.2020 2 z 5

Kniha je zaměřena na investování ve velkém, autor popisuje, jak kupovat domy s desítkami bytových jednotek, což se mi nezdá být tak úplně praktické. Ale jinak jde hodně do detailů. Pokud se někdo opravdu zajímá o investování do nemovitostí, asi to za přečtení stojí.

Štítky knihy

investice

Autorovy další knížky

2008  73%ABC investování do realit
2011  50%Mistrovství v investování do REALIT
2012  87%Spící obr - Probuzení a vývoj podnikatele

Kniha Mistrovství v investování do REALIT je v

Přečtených3x
Knihotéce4x
Chystám se číst5x
Chci si koupit4x