Judita71 Judita71 komentáře u knih

☰ menu

Psí poslání Psí poslání W. Bruce Cameron

Krásná kniha. V době, kdy jsem ji četla, jsem měla hodně starou fenečku (už nežije), tak jsem si i chvílemi pobrečela nad představou, že i má fenka jednou umře a třeba se někde znovu narodí jako jiný pejsek a snad ji bude někdo milovat minimálně tolik jako já necelých 17 let, co jsem ji měla z útulku. Pejskařům doporučuji. Kniha jak pobaví, tak dojme.

11.07.2017 5 z 5


Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Určité pasáže knihy mě dost nahlas rozesmály, když jsem si představovala dané situace. Při čtení v tramvaji mi cukaly koutky a někdy i tam jsem se neudržela. Asi mám hodně bujnou fantazii. Dokázala jsem u této knihy zapomenout na plno věcí, dobře se mi četla. Prostě oddechovka.

11.07.2017 5 z 5


Anežka a Michal Anežka a Michal Michal Frnka

Kniha je čtivá, psaná zábavnou a oddechovou formou. I když obyčejně tento žánr nečtu, tak mě od první kapitoly vtáhla do děje a na některých místech jsem se zasmála. Pro mně taková oddechovka, kdy člověk zapomene na vše kolem sebe.

11.06.2015


Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou / Nikoho neponížíš / Ulice ztracených bratří Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou / Nikoho neponížíš / Ulice ztracených bratří Arnošt Lustig

Myslím, že tuto knihu a jí podobné by si měl přečíst každý, aby si uvědomil, jak dobře se v dnešní době člověk má.

11.03.2015 5 z 5