Iv_ana Iv_ana komentáře u knih

☰ menu

Láskyplné tehotenstvo Láskyplné tehotenstvo Tracy Donegan

Ze začátku jsem váhala s koupí knihy, protože nemá moc recenzí, ale zakoupila jsem a nelituji, ikdyž byla slovensky.
Jako prvorodička jsem ocenila zejména informace ohledně výživy. V době, kdy by do vás všichni narvali 20 vitamínů denně, protože bez nich nedonosíte zdravé dítě, jsem byla ráda za tipy na doplňky přírodní cestou - strava, bylinky.
Cvičení a dechová cvičení nastavena tak, aby nezabrala více než pár minut denně a zároveň stačila k tomu, abyste se napojili na miminko.
Za mě super knížka, pokud čekáte první miminko a chcete informace, jak těhotenstvím přirozeně projít a užít si ho v pohodě :)

06.07.2023 5 z 5


Jsi tam, brácho? Jsi tam, brácho? Marek Herman

Na formu, kterou je kniha napsaná, jsem si musela zvyknout a ze začátku jsem dost postrádala řešení všech popisovaných problémů.
Už teď ale vím, že z ní budu čerpat k výchově svých dětí, protože jsem se dozvěděla spoustu AHA momentů, které chci změnit.

06.07.2023 4 z 5


Tak trochu lesana Tak trochu lesana Veronika Hotová Roncová

Ze začátku jsem se dost ztrácela v osobách a děj byl na mě nezáživný, ale pak mě kniha vtáhla. nejspíš proto, že nějakým způsobem jsem sama Lesana a téma mi bylo blízké :)

06.06.2023 4 z 5


Tomík na cestách Tomík na cestách Tomáš Vejmola

Přečteno za jeden večer, super oddychovka, poutavě a vtipně psáno :) škoda ale, že není knížka trochu delší a některé zážitky více rozepsané. spousta věcí v knížce chybí, což je škoda :)

16.10.2022 4 z 5