IrmgardRiviere IrmgardRiviere komentáře u knih

☰ menu

Z pera knihomolů: 11 povídek od českých a slovenských knižních blogerů Z pera knihomolů: 11 povídek od českých a slovenských knižních blogerů * antologie

Z povídkové sbírky jsem naprosto nadšená. Otevírá spoustu zajímavých a důležitých témat, nad kterými bychom se měli zamyslet, nejlépe o nich i více mluvit. Nenašla jsem jedinou povídku, která by se mi nelíbila. Je to velmi povedená knížka.

08.04.2023 5 z 5


Příště bez citronu Příště bez citronu Lucie Mečířová

Kniha se mi velice líbila. Hlavní hrdinka byla sympatická a prožívala jsem s ní úplně všechno. Hodně se mi líbil posun, který na ni byl vidět každou chvíli.
Psychologické rozbory byly za mě taky super. Častokrát mně nutily se zamyslet jak nad sebou, tak nad různými tématy obecně.
Upřímně nemám knize co vytknout. Štvaly mě akorát věci, které mě štvát měly, s knihou jsem tedy velice spokojená.

24.09.2021 5 z 5


Kůň za dolar Kůň za dolar Lauren St John

Tuto trilogii jsem četla hodně dávno. A velice se mi líbila. Knihy jsem si musela koupit znova, a někdy si je opět přečtu. Zejména první díl se mi velice líbil.
Je to milé a oddechové čtení, především pro mladší čtenářky, ale líbit se bude i ostatním.
Děj zde popsali ostatní, takže jej vypisovat nebudu, ale příběh o Casey a Stormovi ve mně ještě dnes vyvoláva husinu, napětí a dobrou náladu. :D

23.05.2021 5 z 5


Řeky Londýna Řeky Londýna Ben Aaronovitch

Tak mně se kniha teda vůbec nelíbila. Na doporučení jsem si pořídila celou sérii, přečetla první díl, druhý díl a pak už to letělo na bazar.

Jediné, co se mi na knize líbilo, byl svět - Londýn, a magie. (U toho nadpřirozena a magie jsem teda čekala něco víc. Asi v dalších dílech?)
Občas jsem se zasmála nějaké té situaci, ale tím to dobré na knize končí.
Hlavní hrdina je nevyspělý, hloupý, ... prostě naprosto hrozný případ. Nic jiného, než představy o nějakém sexuálním vzrušení od něj nečekejte.
Klasický honibrk, kterého nikdo nechce. I když mám matně pocit, že o něj snad nějaké holky zájem měly, (asi v 2. dílu).
V reálném světě by před ním každá normální holka raději utekla. Měla by...

23.05.2021 1 z 5