ingronik ingronik komentáře u knih

☰ menu

Jak získávat přátele a působit na lidi Jak získávat přátele a působit na lidi Dale Carnegie

Dale Carnegie, milý, inspirativní pán už z fotografie a toto je jeho nejslavnější dílo. N. Hill a R. S. Sharma jsou jeho pokračovatelé a v jejich dílech jsou všudypřítomné základní myšlenky Carnegieho. Nebyla to pro mne knížka pro přečtení "na jeden zátah", a ani to není záměrem této knihy. Je to knížka, která vám může pomoci zlepšit vaše EQ, zlepšit to jak vás lidé vnímají a aby vás lépe přijímali. Někteří lidé mají tohle vše v sobě, někteří musí na vztazích pracovat. Osobně doporučuji těm, kteří si chtějí zlepšit své vztahy.

23.03.2020


Umění vést Umění vést Robin S. Sharma

Možná budu znít jako blázen, ale uronila jsem i slzu. Velmi dobré pokračování knihy Mnich, který prodal své Ferrari. Kniha dobrá pro ty, kteří přemýšlí nad smyslem své vlastní práce. Velmi motivační kniha, která lidi dokáže posunout dopředu.

23.03.2020 5 z 5


Jak přelstít ďábla - Tajemství svobody a úspěchu Jak přelstít ďábla - Tajemství svobody a úspěchu Napoleon Hill

První polovina knihy pro mne nebyla tolik poutavá. Druhou polovinu jsem přečetla během dvou odpolední a s chutí. Jsou v ní zajímavé myšlenky.

23.03.2020 4 z 5


Jak se zbavit starostí a začít žít Jak se zbavit starostí a začít žít Dale Carnegie

Dale Carnegie je průkopníkem a stále nejlepším spisovatelem v knihách pod hlavičkou seberozvoj. Pan Sharma, Napoleon Hill a jiní velmi úspěšní autoři se stejným spisovatelským posláním jsou jeho velmi zdatnými nástupci, ale doporučuji si přečíst hlavního tvůrce myšlenek coachingu a pozitivního myšlení, Carnegieho, který dokázal inspirovat spoustu jeho následovníků.

23.03.2020 5 z 5


Pozitivní inteligence Pozitivní inteligence Chamine Shirzad

Knížka má něco do sebe. Vysvětluje, jak je praktické pozitivně myslet. Dobrá knížka pro seberealizaci a zamyšlení. Pro lidi analytiky, kteří mají rádi podložené informace má vyšší váhu. Sem tam mi odbíhaly myšlenky, ale jsem ráda, že jsem ji dočetla.

23.03.2020 4 z 5