honey.and.books honey.and.books komentáře u knih

☰ menu

Jeden rok Jeden rok Eleanor Corvin (p)

Pokud hledáte nějaký spíše trochu akčnější fantasy příběh, tak vás tato knížka asi příliš neohromí, neboť její příběh je spíš taková oddechová fantasy romanťárna. Je pravda, že v příběhu se vyskytovaly i zápletky, které by, kdyby se více rozvedly, přidaly trochu té akce, ale popravdě já jsem asi i ráda, že je kniha napsaná tak jak je. Postavy má autorka velmi dobře vymyšlené a člověk se s nimi dokáže lehce ztotožnit, zvlášť s hlavní hrdinkou Emou. K mužskému osazenstvu (Erik, Lucien a Eskar) mám pouze jednu otázku. Kde se shánějí? Takže pokud vás anotace příběhu zaujala a nevadí vám postavy s trochu morbidním humorem, určitě knihu vyzkoušejte.

Jediné co bych vytkla byly pravopisné chyby, které se v knize vyskytovaly, a na které jsem naštěstí byla díky ději schopná zapomenout.

15.09.2021 4 z 5


Kroniky prachu Kroniky prachu Lin Rina

Krásná oddychová knížka pro beznadějného romantika jako jsem já. Začátek byl sice poněkud zdlouhavý a chvilku mi trvalo se začíst, na konci knížky jsem ale litovala, že autorka knihu ještě o pár stránek neprotáhla.

01.11.2020 5 z 5


Na co slova nestačí Na co slova nestačí Brigid Kemmerer

Na tuto knížku jsem se těšila už od té doby co jsem dočetla Dopisy ztraceným. Trochu jsem se bála, zda mi nezkazí dojem z předchozího dílu, ale musím přiznat, že mně okouzlila přinejmenším stejně, ne-li víc. Reva jsem měla ráda už v minulém díle a v tomto jsem si ho přímo zamilovala, Emma mi ze začátku nebyla moc sympatická, ale i ona mi nakonec přirostla k srdci.

01.11.2020 5 z 5


Dopisy ztraceným Dopisy ztraceným Brigid Kemmerer

Tato kniha je podle mě přímo skvělá. Dostala jsem ji k narozeninám a jakmile jsem ji otevřela, nedokázala jsem ji odložit.

01.11.2020 5 z 5