holcomb holcomb komentáře u knih

☰ menu

Cesta k vítězství - Náš tenisový příběh Cesta k vítězství - Náš tenisový příběh Judy Murray

Nejlepší kniha pro ty co se chtějí dozvědět, co všechno obnáší vychovat budoucí světové jedničky. Judy byla výchovu sama a dopustila se i chyb, které v knize popisuje. Doporučené pro rodiče a tenisty.

14.11.2020 5 z 5


Nezlomná Nezlomná Jelena Dokić

Skutečný příběh, žádná pohádka jako o Marii Sharapové. Dokičová měla tvrdý a těžký život, kterým si prošla a bez jakéhokoliv zábranu o vypráví. Utekla z Jugoslávie, kde válka ničila celou zemi, chtěla skočit z balkonu v Monte Carlu, ale během této doby se stačila stát světovou čtyřkou. Nakonec svému otci odpustila, ale neodpustila lidem, kteří přehlíželi násilí na ní. Kniha stojí za to přečíst.

01.11.2020 5 z 5


Vyhrávat Hnusně Vyhrávat Hnusně Brad Gilbert

Vylepšená kniha oproti prvnímu vydání. Text knihy je kvalitnější a opravený, aby se lépe četl. V knize jsou doplněné věty, které byly vynechány. Brad Gilbert radí, jak porážet soupeře, aniž byste museli nějak měnit svoji hru. Kniha by neměla chybět žádnému tenistovi.

20.06.2018 5 z 5


Tenisový génius Roger Federer a jeho příběh Tenisový génius Roger Federer a jeho příběh René Stauffer

Jedná se opravdový zivotopis, nebo jen sepsaný někým z dálky a jen obecně? Pokud máte rádi tenis a zákulisí tenisu, tak doporučuji knihu Patricka Mouratoglou The Coach.

11.03.2018


Federer Federer Chris Bowers

Jedná se o opravdový zivotopis , nebo jen brak sepsaný někým z dálky?

11.03.2018


Karolína Plíšková: Život na Olympu Karolína Plíšková: Život na Olympu Petr Čermák

Bohužel pan Čermák si píše knihy o kom chce, ale hráčky o tom ani nevědí. Kniha stejně jako o Petře Kvitové je jen souhrn toho obecného. Nic zajímavého se člověk nedozví, dokud to hráčky nenapíší sami. Nekupovat pouze se tím ničí trh.

16.02.2018 odpad!


The Coach - Vítězství se skrývá v detailech The Coach - Vítězství se skrývá v detailech Patrick Mouratoglou

Vynikající kniha pro tenisové fanoušky. Kniha nabízí nahlédnutí do práce nejlepšího tenisového kouče v dnešní době. Hlavně popisuje cesty jak dosáhl úspěchu, ale také popisuje své chyby z kterých se snažil Mouratoglou poučit v dalších letech. Tím je tato kniha cenná pro tenisové trenéry, kouče, ale i rodiče, aby chápali jak takový kouč pracuje, ale i hráče, aby poznali smyl spolupráce se svými trenéry.

11.01.2018 5 z 5


Old Drob ze Štvanice Old Drob ze Štvanice Prokop Dick

Kniha popisuje život našeho wimbledonského vítěze Jaroslava Drobného. Kromě toho dokázal zvítězit dvakrát na Roland Garros a stát se i hokejovým mistrem světa. Kniha ukazuje těžký život v průběhu druhé světové války a následné obnovení tenisu, ale někteří předváleční soupeři se znovu po válce už nepotkali. Následně musel Drobný emigrovat před komunismem do Švýcarska, což později hodnotí jako špatné rozhodnutí, jelikož nemohl opustit tuto zemi a hrát na jiných zahraničních turnajích. Později se stal občanem Egypta za který taky vybojoval wimbledonský titul.

11.01.2018 5 z 5