hoesch hoesch komentáře u knih

Obálka knihy Bitva v Otrantské úžině Bitva v Otrantské úžině kolektiv autorů

Výborně napsané. Spousta doprovodných fotografií, nákresů a kreseb. Díky za to že takovéto knihy vycházejí.

15.01.2021

Obálka knihy Zánik křižníku Zenta Zánik křižníku Zenta René Grégr

Historie stařičkého křižníku a zároveň expedice po jeho vraku. Dokonalé. Jen více takových knih. Jsem hrdý na námořníky C.a.k a zároveň jsem naštvaný o zamlčování pravdy o hrdosti a statečnosti vojáku, letců, námořníků a všech ostatních kteří velkou válku prožili. Kniha obsahuje nákresy, fotografie jak historické tak i z pátrání po vraku Zenty. Čest jejich památce.

15.01.2021

Obálka knihy Muži z Ringway I: Českoslovenští parašutisté ve Velké Británii 1941-1945 Muži z Ringway I: Českoslovenští parašutisté ve Velké Británii 1941-1945 Jindřich Marek

Jindřich Marek co dodat. Zpracování jeho knih je spíše studie která vás provede daným tématem ( i nezasvěcené) . Prostě za mě trefa do černého.

Obálka knihy Hrdinové od Sokolova Hrdinové od Sokolova Miroslav Brož

Jedná se o ucelený soupis vojáků sloužící na východní frontě. Je potřeba to spíše brát jako encyklopedii.

27.11.2020

Obálka knihy Torpédoborce Jeho Veličenstva Torpédoborce Jeho Veličenstva Jan Kolář

Velmi dobré, jek jsem psal u předešlých dílu. Encyklopedicky sepsané a pro monarchistického mariňáka je to skvost. Už se těším na další díl tuším torpédovky jeho Veličenstva.

Obálka knihy Culinaria Maďarsko Culinaria Maďarsko Aníkó Gergely

popisy receptů, fotografie, celkové zpracování vše TOP

Obálka knihy Piava 1918 Piava 1918 Josef Fučík

Kniha super.

27.11.2020

Obálka knihy Past na rovníku: Tajemná Indonésie Past na rovníku: Tajemná Indonésie Jiří Hanzelka

Úžasné zpracování včetně příloh.

12.02.2020

Obálka knihy Afrika snů a skutečnosti 2 Afrika snů a skutečnosti 2 Jiří Hanzelka

Jakýkoliv díl z trilogie si zaslouží plný počet hvězdiček

12.02.2020

Obálka knihy Bohemka je a bude - kniha první (1905-1973) Bohemka je a bude - kniha první (1905-1973) Miloslav Jenšík

Křičíme z plných plic Bohemka z Vršovic, Bohemka je a bude a my jsme s ní všude. Zeleno Bílo Zelený ---- Zeleno Bílo Zelený.
To je opravdu skvost kniha pojednávající o jednom z našich nejslavnějších fotbalových klubů.
Do detailu popsaná historie, fotografie kresby.
Doporučuji všem čtenářům - fanouškům, chuligánům, rowdies atd.
Stejně tak jako jsem fanatický Klokan uvítal bych knihu o jakémkoliv českém , moravském, slezském, slovenském, rakouském, maďarském , slovinském,chorvatském , rumunském, bosenském, ukrajinském a tak dále klubu.( počátky fotbalu v C.a.K).

08.02.2020

Obálka knihy Impresionismus Impresionismus Ingo F. Walther

Doporučuji, kniha s vyobrazením děl mistrů jak známých tak neznámých

07.02.2020

Obálka knihy Velká vlastenecká válka 1941 - 1945 Velká vlastenecká válka 1941 - 1945 Vasilij Ivanovič Čujkov

Co se týče fotodokumentace východní fronty, včetně části věnované Československé a Polské brigádě velmi dobře zpracované. Je nutné brát s rezervou kdy kniha byla vydána, ale i přesto já byl spokojen.

29.01.2020

Obálka knihy Vzdušní donkichoti Vzdušní donkichoti Jindřich Marek

Práce četnictva za období mobilizace. Kontrola hranic letecký průzkum. Obdivuhodné.

Obálka knihy Pod císařskou šibenicí Pod císařskou šibenicí Jindřich Marek

Doplněno bohatou fotodokumentací a spoustou příloh. Velmi čtivé. Smutné a poučné.

Obálka knihy Šeříkový sólokapr Šeříkový sólokapr Jindřich Marek

Psáno tak jak to umí jen Jindřich Marek. Poutavé se spoustou příloh a fotodokumentace. Popisy událostí a výborný sloh.

Obálka knihy Hrdinové od Arrasu Hrdinové od Arrasu Adolf Zeman

Kniha je doplněna pár fotografiemi z pochodu a bojů Československých legií Francií.

Obálka knihy Doss Alto Doss Alto Adolf Zeman

Boje na italské frontě za světové války.

Obálka knihy Carzano I Carzano I Ljudevit Pivko

Slovinský spisovatel barvitě popisuje odboj Čechoslováků a Slovinců za světové války.

19.01.2020

Obálka knihy BOS (Bojovníci - Oběti - Spekulanti) BOS (Bojovníci - Oběti - Spekulanti) Vitalij Vais

Kniha vzpomínek podplukovníka Vitalije Vaise ze sibiřské anabáze. Od vstupu až po návrat do vlasti. Čtivé i v poloze ležmo. Občas doplněno fotografiemi.

Obálka knihy Cestami odboje II Cestami odboje II Adolf Zeman

Zajímavé čtení o vojácích našich legií za světové války.

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi