HermioneCZ HermioneCZ komentáře u knih

☰ menu

Spermie v kelímku Spermie v kelímku Ivana Kulhánková

Skvělá kniha, vtipně a chytlavě psaná, i přes to, že jsou v ní popisovány velmi těžké a traumatické chvíle. Mohu vřele doporučit, přečetla jsem ji jedním dechem.

24.02.2021 5 z 5


Občanský a společenskovědní základ Občanský a společenskovědní základ kolektiv autorů

Po obsahové i grafické stránce podle mě velmi dobrá kniha, bohužel můj celkový dojem zkazila přítomnost mnoha překlepů a gramatických chyb.

30.05.2019 3 z 5


Chlapec, který rozdával sny Chlapec, který rozdával sny Luca Di Fulvio

Bravurně vypravovaný příběh, nezapomenutelný děj... Tato kniha se mi velmi vryla pod kůži. I přes značné množství postav a zápletek se dá v ději perfektně vyznat, oceňuji originální psaní autora a chytlavě vypravované nevšední téma. Už se těším, až si od autora přečtu další knihu. Ne nadarmo je tato kniha Bestsellerem roku.

21.03.2017 5 z 5


Líbali jsme se Líbali jsme se David Levithan

Zpočátku se mi kniha moc nelíbila, především pasáže, kdy ještě nebylo zcela jasné, kdo je vypravěčem. Když se však přehoupla přibližně 1/3 knihy, začal se mi příběh docela líbit, zlomový okamžik u mě však nastal v pasáži, kdy se chce Cooper zabít... Pak už jsem kihu vyloženě ,,žrala" :D. Také jsem velmi ocenila autorův dovětek na konci a objasnní jeho inspirace.
Nebyla to sice bůhví jaká četba, ale odpočinková, jak jsem zpočatku myslela, že bude, to taky nebyla. Takže za mě 4 hvězdy, knihumoc doporučuji všem, kteří by se rádi zamysleli/porozuměli problematice homosexuálů.

08.10.2016 4 z 5