hadobia hadobia komentáře u knih

☰ menu

Nechoď tam! Nechoď tam! Jindřiška Kracíková

O Ďatlovově výpravě jsem před čtením knihy nic nevěděla. Překvapilo mě v tom vyprávění snad úplně všechno. Už jen vžít se do tehdejší doby a toho mrazu je... mrazivé. ;-) Myslela jsem, že posledních asi 20 stránek už nechám na druhý den, ale nemohla jsem se od toho odtrhnout, dočítala jsem o půl druhé ráno a závěr mě úplně dostal. Pak jsem ještě několik dní pátrala na internetu po informacích, co se to tam tehdy asi mohlo stát... Verze Jindřišky Kracíkové je velmi nápaditá a propracovaná... člověk by tomu skoro chtěl věřit!

10.03.2024 5 z 5


Neházej mimčo do žita Neházej mimčo do žita Kateřina Horázná

Za tuhle knihu jsem moc vděčná a děkuji autorce za upřímnou a otevřenou zpověď. V mnoha věcech jsem se viděla a pomáhalo mi o tom číst. Knihu jsem přečetla na jeden zátah. Prokládání internetovými diskusemi žen, které také přišly o miminko, to celé umocnilo. Opravdu moc milý, hojivý a povzbuzující počin. Děkuji.

06.01.2022 5 z 5


Sofiin svět Sofiin svět Jostein Gaarder

Moc hezky napsaná kniha. Filosofická témata podaná vstřebatelným způsobem, navíc s jistou dávkou promyšleného sympatického humoru a svým způsobem napínavou zápletkou. Není to ale žádná odpočinková literatura - nebezpečí nutnosti přemýšlení :-)

19.10.2017 5 z 5


Na cestě za dítětem Na cestě za dítětem Hana Konečná

Kniha psaná s velkým citem a pochopením pro lidi, kteří mají problém s neplodností. Zároveň však působí povzbudivě, věcně, člověk si uvědomí, že není jediný, kdo má tento problém, a že se i jiní lidé potýkají s podobnými pocity a stavy zoufalství, zmaru, bezradnosti - to ilustrují hojně vkládané výpovědi konkrétních lidí. Čtenář se také dozví užitečné informace a fakta, ale kniha zároveň působí jako pohlazení, povzbuzení...

07.11.2016 5 z 5


Zdravá žena od narození k prvnímu početí Zdravá žena od narození k prvnímu početí Christiane Northrup

Moc inspirativní kniha, která mi pomohla lépe pochopit sebe sama, zaujmout k sobě láskyplnější postoj. O psychosomatiku a osobní rozvoj se zajímám už léta, ale přesto jsem v knize objevila nové užitečné informace, věci zamyšlení i pasáže, které mě dojaly a zavedly blíže k sobě. Škoda, že knihu už nejde sehnat jako jeden svazek pod původním názvem "Žena duše a tělo". Nyní se prodává jako dvoudílná kniha pod názvy "Zdravá žena od narození k prvnímu početí" a "Zdravá žena od prvního početí po stáří". Připadá mi ale, že obsah obou dílů je rozhodně zajímavý pro ženu v jakékoliv životní fázi.

01.08.2016 5 z 5


Zdravá žena od prvního početí po stáří Zdravá žena od prvního početí po stáří Christiane Northrup

Moc inspirativní kniha, která mi pomohla lépe pochopit sebe sama, zaujmout k sobě láskyplnější postoj. O psychosomatiku a osobní rozvoj se zajímám už léta, ale přesto jsem v knize objevila nové užitečné informace, věci zamyšlení i pasáže, které mě dojaly a zavedly blíže k sobě. Škoda, že knihu už nejde sehnat jako jeden svazek pod původním názvem "Žena duše a tělo". Nyní se prodává jako dvoudílná kniha pod názvy "Zdravá žena od narození do prvního početí" a "Zdravá žena od prvního početí po stáří". Připadá mi ale, že obsah obou dílů je rozhodně zajímavý pro ženu v jakékoliv životní fázi.

01.08.2016 5 z 5


Žena - tělo a duše Žena - tělo a duše Christiane Northrup

Moc inspirativní kniha, která mi pomohla lépe pochopit sebe sama, zaujmout k sobě láskyplnější postoj. O psychosomatiku a osobní rozvoj se zajímám už léta, ale přesto jsem v knize objevila nové užitečné informace, věci zamyšlení i pasáže, které mě dojaly a zavedly blíže k sobě. Škoda, že knihu už nejde sehnat pod tímto názvem a v tomto formátu - prodává se nyní jako dvoudílná kniha pod názvy "Zdravá žena od narození do prvního početí" a "Zdravá žena od prvního početí po stáří". Připadá mi ale, že obsah obou dílů je rozhodně zajímavý pro ženu v jakékoliv životní fázi.

01.08.2016 5 z 5