Gobbi Gobbi komentáře u knih

☰ menu

Já + ty: Osudový nebo duchovní partner, sex, peníze Já + ty: Osudový nebo duchovní partner, sex, peníze Zdenka Blechová

Hlavní popis je vcelku výstižný. Knížka pomůže pochopit různé věci a situace, které se v životě stávají. Spoustu lidí se v ní najde a takříkajíc "docvakne" jim co, jak a proč se stalo, tak jak se stalo. Stačí jen otevřít mysl a nebránit vlastnímu rozvoji starými způsoby myšlení a všeobecnými pravidly. Pomůže věci pochopit, uchopit a pracovat s nimi k vlastnímu prospěchu. Autorku bych určitě doporučila.

17.01.2015


Vychováváme děti a rosteme s nimi Vychováváme děti a rosteme s nimi Naomi Aldort

Nečetla jsem úžasnější knihu. Vřele doporučuje všem rodičům a vychovatelům a vlastně všem lidem, protože tato kniha je především o lidství.

11.08.2014 5 z 5


Hvězdy minulých životů Hvězdy minulých životů Boris Jaroš

Autor srozumitelně vysvětluje pojem "hlubinná regresní terapie" a nechybí ani příklady z praxe, které jsou napsané velmi čtivě. Na konci knihy najdete návod, jak správně meditovat a setkat se tak s vaším "průvodcem" a poznat co právě poznat máte.

14.06.2014 4 z 5


Královská hraničářka Královská hraničářka John Flanagan

Výborná byla. Will je dospělý, pánem svého léna, bohužel ale zdrcený ztrátou ztrácí chuť do života. Na druhé straně dospívající, "zlobivá" dcera Horáce a Evanlyn. Halta a spol napadne spásná myšlenka, jak pomoci oběma stranám - Meddie je dána k Willovi do učení a jejich společná hraničářská cesta může začít... :)

30.05.2014 5 z 5