Hvězdy minulých životů

Hvězdy minulých životů https://www.databazeknih.cz/img/books/57_/57983/hvezdy-minulych-zivotu-57983.jpg 4 16 3

Kniha Hvězdy minulých životů nás přivádí do světa lidského nevědomí plného netušených zázraků a odhaluje tajemství duše. Meoda reinkarnační regrese - hlubinné abreaktivní psychoterapie, kterou autor podrobně vykresluje, neslouží jen k odhalení vzpomínek na minulé životy, ale i k odhalení příčin našich indispozic, nemocí nebo životních neúspěchů.... celý text

Přidat komentář

ladna
10.04.2019 5 z 5

Kniha oslovi hlavně ty, kteří se zajímají o minulé životy a pro mě byla úplně vyčerpávající a nabídla mi odpovědi na všechny mé otázky, týkající se tohoto tématu. Pro mě skvělá kniha.

Gobbi
14.06.2014 4 z 5

Autor srozumitelně vysvětluje pojem "hlubinná regresní terapie" a nechybí ani příklady z praxe, které jsou napsané velmi čtivě. Na konci knihy najdete návod, jak správně meditovat a setkat se tak s vaším "průvodcem" a poznat co právě poznat máte.


vesirena
23.02.2012 5 z 5

kniha je napsána velmi čtivě...nemohla jsem se od ní odtrhnout, děj vtahuje čtenáře stále dál a dál a nechce se mu jí zavřít...druhý večer znovu hltám řádky a stávám se součástí děje...jsou zde některé věci, které sice čtu poprvé, ale uvnitř cítím, že je dávno znám....doporučuji.

Štítky knihy

reinkarnace

Autorovy knížky

Boris Jaroš
česká, 1955
2005  88%Hvězdy minulých životů