free_rich free_rich komentáře u knih

☰ menu

Život bez hranic: Naplňte svůj potenciál Život bez hranic: Naplňte svůj potenciál John C. Maxwell

Naprosto mě uchvátila. Maxwella mám opravdu ráda. Některé jeho knihy se mohou zdát těžší. Tato je naprosto dokonalá. Knihy používám jako učebnice, takže spousta zápisků, podtržených vět, ale hlavně převedení teorie do praxe funguje. Za mě prostě skvělá a úžasná.

15.01.2019


Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Koupila jsem to jako knihu pro děti. No, možná pro starší. Přečetla jsem jí jedním dechem. Zprvu to vypadalo, že prolínání časové smyčky bude nepochopitelné a matoucí, ale čtenář to velmi brzy pochopí. Skvěle napsané, byla jsem s knihy nadšená a vřele bych doporučila dobrým dětským čtenářům i dospělým. Po přečtení jsem shlédla i film. Kniha je bezkonkurenční. Ve filmu jsou určité rozdíly v postavách, ale hlavně jiné zakončení.

06.09.2018


Nesmírný Nesmírný Jussi Adler-Olsen

Byla to moje první detektivka od tohoto autora. A byla jsem nadšená. Začátek mi přišel trochu dlouhý, ale jinak to bylo velmi čtivé. Měla jsem problém se od toho odtrhnout.

06.09.2018


Lidožrout: přežil jsem útok velkého bílého žraloka, 1916 Lidožrout: přežil jsem útok velkého bílého žraloka, 1916 Lauren Tarshis

Kniha určená dětem. Vzhledem k tomu, že pracuji v menší knihovně, tak jsem ji přečetla. I když mě děsilo téma příběhu, byla jsem překvapena jakým způsobem to bylo podané. A kluci jsou z ní opravdu nadšeni. Každého prostě přivede ke čtení něco jiného.

06.09.2018