Eltamira Eltamira komentáře u knih

☰ menu

Dům u nemocnice / Až bude padat hvězda Dům u nemocnice / Až bude padat hvězda Valja Stýblová

Skvělá kniha, přečtena na jeden zátah. Rozesmála, dojala, rozplakala... Nemám jinou možnost než vřele doporučit :)

02.03.2021 5 z 5


Deset mrtvých komiků Deset mrtvých komiků Fred Van Lente

Nenáročná kniha, přečtena za pár hodin. Dovolí člověku vypnout a prostě se nést příběhem. Občas jsem se lehce ztrácela v postavách. Doporučuji si přečíst až po té, co si přečtete Deset malých černoušků od A. Christie, teprve pak dostane kniha jiný ráz. :)

27.02.2021 5 z 5


Vrány Vrány Petra Dvořáková

Nemám slov. Hluboce se mě tato kniha dotkla, nejspíš i proto, že studuji obor, který se takovými dětmi a jejich ochranou zabývá. Po dlouhé době, co mě nějaká knížka rozbrečela. Velmi silné čtení, které není pro každého. Ale je důležité tato témata otevírat a řešit, neboť pokud budeme dělat, že tento problém neexistuje, budeme sami pasivními účastníky tohoto neospravedlnitelného chování.

22.02.2021 5 z 5


Tajemství sídla Craven Manor Tajemství sídla Craven Manor Darcy Coates

Hezký příběh, ale oproti první knížce na mě nepůsobil tak děsivě. Hezké bylo, jak snadno člověk začal pochybovat, která strana má pravdu.

29.01.2021 4 z 5


Řetěz Řetěz Adrian McKinty

Přečtena za necelých 24 hodin. Skvělé téma, úžasná atmosféra po celou dobu čtení. Zpracování konce mi sice přišlo trošku zvláštní, ale myslím, že pro tuto knihu funguje dobře. Doporučuji, hned od první stránky pohltí a nepustí :)

25.01.2021 5 z 5