Eliska107107 Eliska107107 komentáře u knih

☰ menu

Odhalená Odhalená Jodi Ellen Malpas

Každá kniha v sérii se tak dvě třetiny motá pořád dokola, nic zajímavého se neděje. Na konci začne lehké drama a tak láká na další díl. Kdyby se tři knihy vcucly do jedné, mělo by to lepší efekt. Livy byla často dost na facku, nebavila mě. Erotika byla, takže ok.:-). Trochu podobné sérii Tento muž. Asi už se do sérií od této autorky pouštět nebudu.

13.04.2024 2 z 5


Nasleduj ma Nasleduj ma Michaela Zamari (p)

Sladké, přesladké, romantické. Romantika je hezká a nic proti ní nemám, ale už jsem na ni velká a nemám na ni čas (mám na mysli čtivo, né život). Takže pokud si najdu knihu žánr "erotika" , sexu se dočkám až na konci knihy a to ještě skoro jen náznakem, tak jsem poměrně zklamaná. :-/ Habibi lepší.
Jako romantický příběh to nebylo nejhorší.

15.02.2024 2 z 5


Zpověď Zpověď Jodi Ellen Malpas

Hodnotím celou sérii (3 díly). Začátek celkem dobrý, ale pak se to točilo pořád dokola a táhlo se to zbytečně dlouho. Nekonečný díl byl vždy něčím "oživený", ale málo. Bylo tam dost sexu, což se mi líbí, ale v tom množství stránek už nebyl často ani zajímavý. Pohled Jesseho v prvních dvou dílech byl imho úplně zbytečný. Nedozvěděli jsme se nic nového ani zajímavého. V třetím díle byl závěr/epilog celkem fajn. Klidně toho mohlo být víc, místo toho jak se pořád dokola rozcházeli a scházeli. :-) Celkově nic moc. Zcuknout do jednoho dílu by stačilo. Další díl nevím, zda se do něj pustím.

30.01.2024 2 z 5


Alfa samec Alfa samec Vi Keeland

Nenáročné, nekomplikované příliš velkýma úvahama, takže odpočinkové. Alfa samec bych to nenazvala, ale to asi není tak důležité. Drew se mi líbil, Emerie trochu míň.;-)

30.01.2024 4 z 5


Žiadnu lásku, len sex Žiadnu lásku, len sex Vi Keeland

Docela fajn. Asi bych snesla více erotiky, když už má nálepku "erotika".;-)

21.01.2024 3 z 5


Žár Žár Maya Banks

Hodnotím jako celek celou sérii. První dil celkem dobrý, libovala jsem si v množství sex a dominanci Gabeho. Ovšem druhý díl jsem skoro odložila. Spousta melodramatickcých a ufňukaných scén a stále se opakujících dokola. Oba protagonisti mi lezli na nervy. Přestože tam bylo taky sexu dost, tak mě tam už ani ten nebavil.:-) Třetí díl už o něco lepší, ale taky docela nuda. Jak už se tady někteří zmiňovali, bylo to pořád dokola to samé v malých obměnách. Ještě mi přišlo trochu směšné, když si kluci dobírali Gabeho v prvním díle, že má úchylné choutky, pritom měli úplně stejný apetit.;-)

21.01.2024 2 z 5


Jen mezi námi Jen mezi námi T. L. Swan

Celá série mě bavila. Poslední díl nejvíc. Bylo to sexy a občas i zábavné. U mě to fungovalo.

29.12.2023 4 z 5