ejdzinka ejdzinka komentáře u knih

☰ menu

Dokonalost Dokonalost Lydia Strong

Tak přiznávám, že Lydia je moje srdcovka a četla bych od ní i nákupní seznam, ale opět mě vtáhla do děje a knihu jsem neodložila dokud jsem ji nepřečetla celou, tedy v půl třetí ráno a do práce vstávám v šest. Ale stálo to za to. Miluji její styl psaní a na každou novou knihu se moc těším.

26.03.2024 5 z 5


Trochu víc Trochu víc Lydia Strong

Po přečtení komentářů mám pocit, že máme každý jiné vnímání a to asi podle vlastních zkušeností. Já to vidím tak, že Evan není homosexuál ani bisexuál, ale pansexuál. Zamiloval se do Dana, protože je to Dan. To, že se zpočátku brání si to přiznat je důsledkem toho, že doteď žádnou lásku nedostával. Ani rodiče ani žádná přítelkyně mu žádnou něhu neprojevili. A tohle je přesně ten pocit, který mám s Evanem společný. Byla jsem na tom stejně. Pak se takový člověk uzavře a projeveným citům se brání a neumí je opětovat. Je to dlouhá cesta a chce to moře trpělivosti, aby se takový člověk otevřel lásce. A když se to stane, tak pak je věrný a oddaný, i když jeho láska se spíše než slovně, projevuje v jeho činech. Mám radost, že je o této dvojici psáno i v dalších dílech série Trochu... a tak můžeme vidět, kam až se v životě společně dostali.
Lydia Strong píše úžasně, je to čtivé, reálné, až mám pocit, že její postavy jsou moji sousedé a že je můžu kdykoliv potkat a pokecat s nimi. Proto mám všechny její knihy a každá mě oslovuje jiným způsobem. Už se těším, čím mě v příští knize překvapí.

25.04.2023 5 z 5