Edit Edit komentáře u knih

☰ menu

Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Tak jo, normálně slovní hodnocení nepíšu, ale tady si to nemůžu odpustit :D :D
Jedním slovem - děsný. Jazyk naprosto otřesný, nevím, zda je to chyba překladu (?) nebo autorky (?) nebo obojího... Absurdní dialogy, žádný děj, když už se začne něco dít - nějaký zvrat v ději myslím ;) - tak to sfouknou na 3 stranách. Už při čtení jsem dostala neodolatelnou chuť..... na nějakou kvalitní a těžší literaturu. Na banány se asi dlouho nepodívám bez záchvatu smíchu.
Jednu hvězdičku dávám pouze a jenom za to, že jsem se při protrpění této knihy (nedá se ani říct díla) docela dost a nahlas zasmála nad tím, jak je jednoduchá, předvídatelná a jedno klišé střídá druhé.

12.06.2020 1 z 5


Jak poznat, že vaše kočka touží po vaší krvi Jak poznat, že vaše kočka touží po vaší krvi The Oatmeal (p)

Komiksový příběh mě spíše zklamal. Asi jsem ho nepochopila.... Nějak jsem v něm neobjevila ten "humor". Nicméně zbytek je naprosto boží. Kdyby byla knížka bez komiksu má plný počet ;)

20.10.2017 3 z 5


Černočerná tma Černočerná tma Stephen King

První kniha, která mě donutila se nad příběhem zamyslet a vžít se do něj na 100% (co bych dělala já?) Možná to bylo momentální situací, nicméně to byl silný zážitek.
Velice dobře se četla. Doporučuji "na oddech" od dlouhých příběhů.

10.08.2015 5 z 5


Žena v černém - Anděl smrti Žena v černém - Anděl smrti Martyn Waites

Ze začátku jsem váhala co to zase bude... Ale pak... Knihu jsem přečetla jednim dechem. Hodně tomu pomohly krátké kapitoly, které knize dodávají rychlý spád. Misty mi naskakovala husí kůže, možná i tím, jak je příběh jednoduchý... O to děsivěji na mne působí. Knihu doporučuji. Čte se sama :) teď jen usnout ... Když ty stíny jsou všude...

10.11.2014 5 z 5