DNKtt DNKtt komentáře u knih

☰ menu

Nezastavitelná Nezastavitelná Rich Cohen

Čekal jsem trochu víc. Tohle je taková líbivá pohádka o tom, kterak chudá ruská Máša ke štěstí v USA přišla. Vyprávění povrchní, i když místy zajímavé, časté opakující se pasáže, méně příjemným tématům se vyhýbá nebo je zmiňuje jen letmo.

09.08.2022 3 z 5


Kniha pěti kruhů Kniha pěti kruhů Mijamoto Musaši

Možná pro někoho psáno složitě a nezáživně, ale já jsem MM vděčný za jakoukoliv jeho informaci či postřeh, týkající se jak způsobu boje, tak hlavně životní filosofie.

31.12.2020 4 z 5


Cesta k vítězství - Náš tenisový příběh Cesta k vítězství - Náš tenisový příběh Judy Murray

Doporučuji těm, kdo znají tenis jen z televize a myslí si, že stačí jen vzít do ruky raketu a bude z nich tenisová hvězda.

30.11.2020 4 z 5


Matchball - Hana Sládková-Koželuhová Matchball - Hana Sládková-Koželuhová Petr Kolář

Zajímavý příběh jedné zajímavé ženy a lidí kolem ní. Kniha je nabita historickými informacemi a postřehy ze života v Československu a poté v emigraci.

28.11.2020 4 z 5


Open Open Andre Agassi

Tohle se čte úplně samo.

28.11.2020 5 z 5


Lendl - Veliký příběh Lendl - Veliký příběh Petr Čermák

Název sice hezký a slibný, ale forma ani obsah se mi moc nelíbí. Písmo pro seniory, pár hezkých fotek, ale jinak to na mě působí jako horkou jehlou ušitá slátanina ze všech možných zdrojů. Pár zajímavých věcí se tady dá najít, kniha je ale spíš pro někoho, kdo teprve objevil tenis a Ivan Lendl je pro něj nové, neznámé jméno. Za mě zklamání.

28.11.2020 1 z 5


Bollettieriho tenisová škola Bollettieriho tenisová škola Nick Bollettieri

Spousta cenných, užitečných a zajímavých informací a tipů od jednoho z nejznámějších a nejúspěšnějších trenérů tenisu. Žádná slátanina, ale vlastní myšlenky, postřehy, rady či zkušenosti.

28.11.2020 5 z 5