Didina320 Didina320 komentáře u knih

☰ menu

Hodný holky umírají první Hodný holky umírají první Kathryn Foxfield

Asi první thriller/horor, co jsem četla, takže nemůžu hodnotit objektivně, ale řekla bych že dobré. Předčilo to mé očekávání, čekala jsem něco dost jiného. Četlo se bez problému, ze začátku jsem byla trochu zmatená z množství postav a jmen, ale rychle jsem se zorientovala. Ke čtení mě poháněla zvědovost, kdo má jaké tajemství. Určitě se poohlédnu po dalších knížkách stejného žánru.

29.12.2021 4 z 5


Trnitá řeč Trnitá řeč Leigh Bardugo

Když jsem na knihu narazila, myslela jsem, že jsou to příběhy osob z Griši a Vran. Ale jsou to pohádky a příběhy z jejich země, které vyprávěly babičky a maminky dětem. Uchvátily mě všechny, snad až na Prince vojáčka. V každém příběhu se najde nějaké ponaučení, poselství, prostě dokonalé. Knihu jsem přečetla jedním dechem, umím si představit, že bych takové příběhy vyprávěla vlastním dětem...

26.12.2021 5 z 5


Opačno Opačno Hannah Mathewson

Opačno pro mě bylo velkým zklamáním. Nápad skvělý, ale provedení už ne. Nebyla jsem schopná se do knihy začíst, četla se velmi pomalu, když jsem knihu odložila, ani jsem neměla nutkání pokračovat. Odrazovalo mě i velké množství pravopisných hrubek a překlepů. Ve finále jsem ji ani nedočetla.

13.11.2021 2 z 5


Vrativec Vrativec Lene Kaaberbøl

Sérii jsem začala číst asi v jedenácti, kdy vyšel první díl, takže teď jsem měla přečteno za jedno odpoledne, ale bylo to příjemné zakončení série. Často se teď setkávám s otevřenými konci, takže jsem ráda, že tady to bylo uzavřené.

12.11.2021 5 z 5