dejmiknihu dejmiknihu komentáře u knih

☰ menu

Smrtka Smrtka Neal Shusterman

Přečetla jsem na popud chvály ostatních, a přesto se k nim nepřipojím. Jak jsem četla v některých komentářích - trošku nuda, myšlenkové pochody hlavních postav jak na houpačce, a kapku předvídatelné, nulová akce a protahování. Na druhou stranu, oceňuji nápad! Distopický příběh se zajímavou zápletkou, také sdílené kapitoly obou hlavních postav šikovně skloubené a nakonec trocha překvapení z řešení problému. Někomu kniha sedne, ale já si dám s druhým dílem na čas.

24.05.2020 3 z 5


Podělaným navrch Podělaným navrch Becky Albertalli

Kniha mi opravdu sedla! Styl psaní autorky mě okouzlil a za 2 dny jsem měla přečteno. Nejenom že jsem se trošku viděla v hlavní hrdince ale musím vyzdvihnout i humor v knize. Opravdu čtivé (nemohla jsem se odtrhnout), humorné, zajímavý děj. Také se mi líbilo zasazení do dnešní doby v podobě GoT nebo pinterestu a podobně. Pro čtenáře kteří se zaměřují na fantasy a podobně to bude lehčí čtení než běžně ale dalo by se říci, že doporučuji!

27.02.2020 5 z 5


Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Skvělá kniha s otevřeným koncem, jejíž další díl je hůře shanitelný. Hezky psané, částmi trochu matoucí, zajímavá zápletka.

20.02.2018 5 z 5


Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Miluju sérii HP. A toto byla další dokonalá kniha od J.K.R.

20.02.2018 4 z 5


Víš, že tě miluju? Víš, že tě miluju? Estelle Maskame

Kniha se mi moc líbila i přes dané náznaky nezkušenosti autorky. Opravdu jsem si ji zamilovala. Je čtivá a zajímavá.

20.02.2018 5 z 5