danka0902 danka0902 komentáře u knih

☰ menu

Lockdown Lockdown Alexander Gordon Smith

Tak tenhle příběh byl přesně pro mě. Napínavé do samého konce knihy, velmi čtivé a zajímavé. Díky krátkým kapitolám se to četlo opravdu velmi rychle. Moc pěkná knížka. Doufám že bude brzy druhý díl ❤️ 8 z 5

03.04.2021 5 z 5


Lesní lišky a další znepokojivé příběhy Lesní lišky a další znepokojivé příběhy * antologie

Ze 7 příběhu, mě zaujaly pouze 3. První příběh se mi špatně četl, a ti zbyle 3 mě ničím nezaujaly. Z celkového pohledu je to fajn a věřím, že někomu se to moc líbí. Ale já nejsem ani nadšená, ani zklamaná. Zhodnotila bych to jako takovej průměr.

28.03.2021 3 z 5


Spalovač mrtvol Spalovač mrtvol Ladislav Fuks

Knihu sem měla v povinné četbě na střední škole. Jinak bych se k ní asi nikdy nedostala. Musím říct, že se mi dost líbila. Teď když nad tim přemýšlím trochu jinak, nechápu, co mě tak fascinovalo. Znovu bych si ji už nepřečetla. Ani filmové zpracování mě neláká.

24.03.2021 1 z 5


Balíček Balíček Sebastian Fitzek

Ze začátku mě moc nebavila, ke čtení sem se až premlouvala, ale byla sem zvědavá kdo je tim zahadnym muzem co Emmě "zničil" zivot. V druhé polovině knížky mě příběh zaujal o něco vic a pak to slo jednim dechem. Nakonec sem ráda, že jsem knížku přečetla. Zajimava až nakonci, ale přece. Ale na muj list doporučení to bohužel neni.

22.03.2021 3 z 5


Krvavá lázeň Krvavá lázeň Stuart MacBride

Tahle kniha byla prvni, kterou jsem cetla ze serie detektiva Logana McRae a musim rict ze sem ji byla fascinovana. Někomu se libit nemusi, ale mne pohltila. Chvilema me sevrel podivny pocit, vetsinou u pasazi, ktere jsou popsany do detailu. Diky tehle knize sem si poridila i zbytek z tehle serie. Detektivky miluju. Za mě osobně byla super.

22.03.2021 5 z 5


Terapie Terapie Sebastian Fitzek

Knihu sem přečetla za dva dny. Příběh mě úplně pohltil. Občas naskočila i husina, takže sem nemohla jen tak přestat číst. Konec byl šokující. Tuto knihu můžu jedině doporučit. Čte se jedním dechem.

14.02.2021 5 z 5