Carmela9 Carmela9 komentáře u knih

☰ menu

Žena v polární noci: Rok na Špicberkách Žena v polární noci: Rok na Špicberkách Christiane Ritter

Tato kniha mě zaujala, je super kniha o přežití v polárních oblastech. Doporučila bych ji každému, kdo má v oblibě dobrodružství a příběhy o přežití.

13.02.2024


V divočině V divočině Diane Thomas

Tato kniha má napínavý příběh o dobrodružství a přežití v divočině. Je to opravdu silný a emotivní příběh. Mně se kniha líbila, na to že nemám ráda moc cestopisné knihy tak tuhle bych doporučila. Hodně tam cestuje, poznává nový lidi, jsou tam hodně napínavý momenty a atd.

11.02.2024


Co jsme si nikdy neřekli Co jsme si nikdy neřekli Yasmin Rahman

Je to moje první kniha která měla takový citlivý téma, ta kniha je moc zajímavá a smutná. Kniha mě na druhou stranu bavila na to že nejsem čtenář, ale zatím je to jedna z nejlepších knih které jsem četla. Doporučuji si tu knížku přečíst kdo má rád sílu přátelství a napětí, dobře popisuje co se děje uvnitř hlavy některých lidí.

05.10.2023 5 z 5


Nesmrtelní ochránci Nesmrtelní ochránci Eliot Schrefer

Tahle knížka se mi moc líbí klidně bych si ji přečetla znovu. Moje oblíbená postava je Abeke. Mně se nejvíc líbil ten začátek protože i ten začátek je zajímavý. Mám ráda knížky dobrodružné a bojové kde jsou zvířata ,strašně moc se toho dělo. Doporučuji.

10.02.2023


Dvanáct – Druhý díl neobyčejného deníku obyčejné holky Dvanáct – Druhý díl neobyčejného deníku obyčejné holky Lauren Myracle

Takže knížka se mi moc líbila. Je to poučivá a zajímavá vtipná knížka. Za mě je lehká na čtení, doporučuji.

17.11.2022 4 z 5


Ema a její kouzelná zoo - Osamělé lvíče Ema a její kouzelná zoo - Osamělé lvíče Amelia Cobb

(SPOILER) Opravdu se mi knížka líbila, je strašně lehká pro čtení libí se mi i ty obrázky, jinak líbilo se mi na knížce jak zachraňovali zvířata, a bylo husté jak rozuměla řeči zvířat. Podle mě je to moc krásná knížka a rozhodně doporučuji všem!

04.10.2022 3 z 5