Ema a její kouzelná zoo - Osamělé lvíče

Ema a její kouzelná zoo - Osamělé lvíče https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355730/mid_ema-a-jeji-kouzelna-zoo-osamele-lvi-aGQ-355730.png 5 38 6

Emin strýček Horác cestuje po celém světě a zachraňuje zvířátka, která ztratila domov. Emu a její maminku, která pracuje v zoo jako veterinářka, napadne, že jim vytvoří co nejlepší podmínky pro to, aby se rychle zabydlela. Ema ví jak na to. Rozumí totiž řeči zvířat a může s nimi mluvit. Ale pssst, nikomu to neříkejte, je to tajemství! Když strýček přiveze malého lvíčka, Ema se vypraví za starým lvem Leonardem, aby jí poradil, jak osamělé mláďátko rozveselit…... celý text

Literatura světová Příroda, zvířata Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Fragment (ČR)
Originální název:

The Lonely Lion Cub , 2013


více info...

Přidat komentář

Evaho73
07.02.2023 5 z 5

Knižku sme čítali spolu s mojou dcérkou a bolo to veľmi milé a zábavné čítanie, ako stvorené pre malé začínajúce čitateľky. Text bol jednoduchý, zrozumiteľný, dobre čitateľný a hlavne pochopiteľný, čo sú momentálne pre nás asi najdôležitejšie kritériá. Odporúčam napr. ako čítanie pre matky s dcérami.

GaleW
12.12.2022 4 z 5

Roztomilá dětská knížka, každá holčička by si jistě přála bydlet v zoo jako Ema, mít za nejlepšího kamaráda lemura a rozumět řeči zvířat. Příběh o lvíčeti Rorym byl povedený, hezky se četl, určitě si ze série ještě nějakou knížku vypůjčíme.


Carmela9
04.10.2022 3 z 5

(SPOILER) Opravdu se mi knížka líbila, je strašně lehká pro čtení libí se mi i ty obrázky, jinak líbilo se mi na knížce jak zachraňovali zvířata, a bylo husté jak rozuměla řeči zvířat. Podle mě je to moc krásná knížka a rozhodně doporučuji všem!

anna.zahy
05.02.2020 5 z 5

(SPOILER) Ema měla malého mazlíčka lemura, jmenoval se Monty. Každý rok přijížděl prastrýček Horác a každý rok přivezl nové zvíře. Tentokrát přivezl lvíče! Prastrýček Horác říkal, že tam bylo samo. (Ema měla jedno velké tajemství. Ona totiž rozuměla zvířatům! A navíc bydlela u zoologické zahrady.) Emy máma je zvířecí veterinářkou. Šla s Emou do zvířecí nemocnice. Ema šla s lvíčetem. Jmenoval se Rory, byl osamělý. Byl tam samotný lev Leontýn! Ema se zeptala maminky, jestli můžou dát Roryho na chvilku k Leontýnovi. A fungovalo to! Rory a Leontýn už nebyli osamělí!

Sofinka_1
17.07.2019 5 z 5

Je to krásná kniha moc hezky ilustrovaná. Prostě krásná

Samira
23.11.2017 5 z 5

Opravdu povedené, výborně zpracované a napsané čtení pro děti. Kdo by nechtěl žít v zoo a ještě rozumět řeci zvířat? Dcera byla po dočtení tak nadšená, že mě chtěla okamžitě uprosit na další díl. Ten bohužel vyjde až za rok a ji čeká první z mnoha budoucích knižních čekání:).
Víc takových knih pro děti!

Štítky knihy

lvi příběhy pro děti

Kniha Ema a její kouzelná zoo - Osamělé lvíče je v

Právě čtených3x
Přečtených52x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených3x
Knihotéce16x
Chystám se číst14x
Chci si koupit12x
dalších seznamech1x