booksforterez booksforterez komentáře u knih

☰ menu

Letní noci Letní noci Nofreeusernames (p)

Charlee, tak se jmenuje naše hlavní hrdinka. Dívka, která je ta poctivá, dbá na své známky, točí videa na YouTube a TikTok aby si aspoň něco přivydělala. A aby toho nebylo málo, má ráda vintage styl oblečení a získala hlavní roly v muzikálu u ní ve škole. Hraje Sandy! Tu Sandy z Pomády. Je tu však jeden problém, Dannyho Zuka hraje člověk, který se mu sice podobá, ale ona ho nemůže vystát.

Dozvídáme se, že Charlee má za sebou nějakou minulost, kterou nemá ráda už jen proto, že je spojená s NÍM.. při pomyšlení na něj ona trpí.

Romantická linka by mi více sedla, kdyby se odehrávala více při zkouškách v divadle, či při těch jejich osobních zkouškách navíc..

Kniha se četla dobře, čtivě, jen to asi není nic pro mě, prostě jsem už stará. To říkám hned na začátek. Je opravdu krásně zpracovaná. Všechny chatové konverzace, instagramové příspěvky a vše okolo. Chyběli už jen ty YouTube videa a TikToky.

Je fajn, že se v knize občas mihnou odkazy na předchozí knihy, nebo spíše postavy z nich. Což je rozhodně plus pro ty čtenáře, kteří mají přečtené dvě předcházející knihy. Což já jaksi nejsem, četla jsem jen Navždycky.

Lehce mě rozčilovaly narážky na cizí díla, jako je opět Harry Potter, Pán prstenů, Hunger games a spousta dalších.. občasné nerdství proč ne, ale všeho moc škodí.

Zároveň mi přišla ze začátku sama Charlee trochu sebestředná, sobecká.. ale zároveň jako dobrá kamarádka. A dejme si ruku na srdce, každý z nás někdy myslí jen na sebe a na své problémy.

Za knihu děkuji @humbook #spoluprace #humbookblogeri

10.05.2022


Třeťák Třeťák Ella Fever

Doufám, že tahle kniha udělá na našem trhu to velkém BUM, které očekávám. Protože tohle je kniha, která tu chybí a přitom je opravdu důležitá a otevře snad lidem oči.

Tohle jsem napsala ještě jako "beta čtenář" a stále si za tím stojím. I s odstupem pár měsíců si myslím, že tato kniha má co předat a že lidi to vřele přijmou.

04.10.2021


Navždy s láskou, Lara Jean Navždy s láskou, Lara Jean Jenny Han

Kniha byla milá jako předchozí díly, ale neuvěřitelně mě vytáčelo jak řešili jen kdo kam po střední půjde na školu...

07.01.2021


Kytice Kytice Karel Jaromír Erben

Toto je kniha, kterou čtu skoro každý rok a stále mě baví a snad nikdy neomrzí

28.12.2020